Arkiver

Nyheder

Twitters nye HQ

Når man er venture backed og har fået godt gang i forretningen, skal firmadomicilet selvfølgelig også afspejle magt og vælde – dette gælder også Twitter. I hjertet af San Francisco i den smukke SF Market Square bygning, vil Twitter fra midt sommer for fremtiden holde til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inden tweet-fuglen og fail-whailen ejermand flytter ind skal der dog ske en del forbedringer. Eksempelvis arbejdes det i øjeblikket hårdt på at etablere en urban park på toppen af bygningen, som det kan ses på billedet herunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et stort arbejdersjak har arbejdet intenst på bygningen siden efteråret sidste år, for kun det bedste er godt nok når en af Silicon Valleys darlings skal have ny rede. Det er dog ikke kun Twitter der flytter ind, indtil videre har One Kings Lane også meldt deres ankomst på Market Street 1355 i San Francisco.

Vi følger udviklingen, og vil prøve at få et kig ind på kontoret, når det hele står færdig.

Snakken om fancy kontorplads har tidligere været debatteret af Steve Blank, der for noget tid siden skrev denne kritiske artikel om startups, der vælger at flytte i fasionable omgivelser: http://steveblank.com/2009/05/15/supermac-war-story-11-the-curse-of-a-new-building/

Dette tema var også et af omdrejningspunkterne, da Steve Blank interviewede Jessica Mah fra inDinero til Stanford eCorner vodcasten.


Hvis du vil se et eksempel på et dansk startups kontorfaciliteter kan du her få et kig in hos Graduateland: https://www.trendsonline.dk/2011/09/02/tour-de-startup-stafetten-er-landet-hos-graduateland/

Har du lyst til at vise rundt i dit startups gemakker? Tag kontakt til os!

Skriv et svar