Arkiver

Nyheder

SCALEit – Hvad er det for en størrelse og hvordan kan det hjælpe din startup?

Det er er et år siden at udvalgte startups fik en mulighed der ikke var set tidligere, det var et koncentreret forsøg på at hjælpe disse startup til Silicon Valley. Det endte med at være en stor succes og 20 virksomheder tog over atlanten. Turen bød på rigtig mange oplevelser, som blev skildret af en af deltagerne på Trendsonline.dk, læs mere nederst i dette indlæg

Nu er Scale IT tilbage med et nyt program, hvor man kan tage en uges ophold eller et længere forløb på tre måneder. Steve Blank, er en god kending fra den amerikanske startupscene og han vil hjælpe til igen, ligesom han gjorde i første version af Scale It.

Der er fokus på strategien, hvordan skal man indtage USA og det globale marked. Man kan starte ud med et uge program og efter dette, får man en idé om man er klar til det længere program. Det længere program der varer i 3×2 uger, starter med at man får en mentor hjemmefra. Herefter bliver der lavet en del hjemmearbejde med workshops blandt de tilmeldte. Når man er kommet igennem dette forløb, så går man videre til selve programmet, der foregår i Silicon Valley.

Hvorfor skal du ligge Ruby, Photoshop eller Podio til side i tre timer?
Hvis man ikke ved hvad Silicon Valley er for en størrelse, hvordan kommer man i gang derovre, eller bare vil suge erfaring og kendskab til sig om hele eco-systemet, det er svaret. Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om Silicon Valley og hvilke muligheder der er for din virksomhed, få kendskab til Black Mansion og hvordan de kan hjælpe dig, så er dette noget for dig.
Hvis du vil vide hvad er Scale IT er og hvordan forløbet var for de tyve virksomheder, der var med sidste år, så skal du tilmelde dig. Og sidst men ikke mindst, hvis du møde en masse ansigter fra nogle af de fedeste startups, ja, så er dette også stedet. Så skynd dig ind i Eventbrite og tilmeld dig denne gratis event nu!

Hvis du vil overbevise dig selv om, at dette skal du bare med til, så dyk ned i beretningen fra en tidligere ScaleIT deltager.

Scaleit – Dag 1 i Silicon Valley – En tur i poolen hos Bill Joost
Scaleit – Dag 2 i Silicon Valley – Walk out i Guy Kawasaki spotlight
Scaleit – Dag 3 i Silicon Valley – Black mansion venter
Scaleit – Dag 4 I Silicon Valley – En dino og Googleplex
Scaleit – Dag 5 I Silicon Valley – Den sidste dag

Skriv et svar