Arkiver

Nyheder

Microsoft køber Yammer for 1.2 mia. dollars kontant

Så er det officielt! Microsoft har købt det sociale enterprise netværk Yammer for ca. 7,2 mia. danske kroner kontant!

Yammer blev lancieret i 2008 og har gennem de sidste 4 år opbygget en kundebase på mere end 5 milioner brugere – herunder 85 % af Fortune 500 virksomhederne.

Microsoft.com kan man finde følgende kommentar til købet:

“The acquisition of Yammer underscores our commitment to deliver technology that businesses need and people love,” siger Steve Ballmer, CEO, Microsoft. “Yammer adds a best-in-class enterprise social networking service to Microsoft’s growing portfolio of complementary cloud services.”

Der er fuld gang i social enterprise markedet i øjeblikket. For kort tid siden købte Citrix som bekendt Podio, så det bliver spændende at følge konsolideringen, og hvem der bliver den store vinder af kapløbet. Desuden bliver det interessant at se, hvem der bliver den næste… Kunne det blive danske Zendesk? Eller hvad med Box? Måske Dropbox? Eller bliver det en helt anden? Lad os høre dit bud!

1 kommentar

Skriv et svar