Arkiver

Nyheder

Ugens App #4 – Podcasts

Tirsdag offentliggjorde Apple deres nye app til iPhone og iPad – Podcasts. 

Det har længe ikke rigtig spillet, når man har skulle rode rundt efter sine podcasts i iTunes, og det har slet slet ikke fungeret, når man skulle browse efter nye interessante emner. Apples nye app ved navn Podcasts (Zzzz), samler de podcasts du lytter til, så du let kan skabe dig et overblik. Desuden kan du i app’en søge efter nye podcasts i de forskellige kategorier. Du kan også scanne iTunes for de mest populære af slagsen, og via et OK lækkert interface scrolle dig igennem emner som Comedy, Games & Hobbies, Business eller TV and Film! Alt i alt en lidt lettere måde at få overblik over hvad du i forvejen lytter til, og hvad der findes derude.

App’en kan hentes i Apples App Store til iPad og iPhone.

Skriv et svar