Arkiver

BusinessNyheder

Jesper Buch investerer i natklubs dealkoncept

Jesper Buch smider nogle af sine mange millioner efter et nyt dealkoncept, der fokuserer på natklubber. Drinkster.dk som sitet hedder får med denne investering et fundament, men endnu bedre en mentor, der ved hvordan man kan skalere forretningen.Jesper Buch som de fleste kender som stifter af Just Eat, og siden hen som investor og mangemillionær bosiddende i Marbella, Spanien, er tidligere gået ind i projekter som Ungarbejde, Miinto, Osuma og stifter af webtjenesten Mentaline. I dag er han ved at etablere et iværksættertempel i Spanien hvor han inviterer alle sine nye investeringer ned, og med dette nye skud på stammen, ser det ud til vi snart ser tre nye unge danskere i templet.

Drinkster.dk blev stiftet i august 2011 af de tre studiekammerater fra CBS, Mads Lund, Henrik Lysgaard Jensen og Mads Schjolin. Drinkster er et site der minder meget om Downtown, dog har de 100 % fokus på klubber til drinks og lignende. Det der også skiller dem ud er, at lader deres deals ligger særlig længe på sitet. Vi følger op på historien og hører fra en af stifterne hvordan det er at komme ind under Jespers vinger. Læs mere senere på Trendsonline.dk

1 kommentar

Skriv et svar