Arkiver

Nyheder

Nyt nordisk awardshow indenfor tech-iværksætteri ser dagens lys

Nu skal toppen af poppen indenfor nordisk tech-iværksætteri kåres i et nyt awardshow kaldet Nordic Startup Awards. Er Danmark bedre end Finland, er Sverige de bedste eller hvad med Norge hvor er de henne i feltet.

De fire idemænd, der alle har slået deres folder i den danske startupscene, mener at denne type af event mangler for at man kan kåre de bedste af de bedste.

København bliver midtpunktet i dette show, der ifølge James Digby, der er den ene af de fire idémænd, bliver en blanding mellem Idols, X-factor og Oscars, dog uden sang og meningsløs gøgl. De fire stiftere er Nick Stevens, Fredrik Abildtrup, James Digby og Bartosz Smólczyński

Stifterne af NSA, vil inspirere, stimulerer den nordiske startupscene endnu mere og præmiere de bedste startup virksomheder i hele regionen. Det hele starter ud med et launchparty, denne fredag og hvis man er hurtig ude kan man få gratis drinks, gå ind på følgende side og tilmeld dig.

http://billetto.dk/da/events/nsakickoff

1 kommentar

Skriv et svar