Arkiver

Nyheder

Danmark vinder næsten på Techcrunch Disrupt

I øjeblikket kører verdens største event for startup virksomheder i San Fransisco, her har to danske virksomheder valgt at bruge nogle dage på Techcrunch Disrupt.

Hvis vi kigger på resten af skandinavien kommer vi ind på en delt første plads sammen med Sverige der også har to virksomheder med, som sidebemærkning kan nævnes at Tyskland har seks, Frankrig har tre og Holland har to med på Disrupt Startup Alley.

To danske virksomheder tør måle sig med resten af verden
Det er Canvas Dropr og The Eye Tribe der befinder sig på messen, The Eye Tribe er også en del af ScaleIT.us som vi har skrevet en del om på Trendsonline.dk og som vi også kommer til at dække denne gang. Hvis man kigger på de andre lande omkring os, så skal der ikke meget til før vi kan komme op på siden af Tyskland, vi snakker om sølle fire startup virksomheder.

Nedenfor kan du se en liste over de enkelte skandinaviske startup virksomheder der er med:

Danmark 2 stk.:
Canvas Dropr, hør vores podcast med Canvas Dropr
The Eye Tribe

Sverige 2 stk.:
Memeto
Guidepal

Norge 1 stk.:
Oogababy

Finland 1 stk.:
Arkkeo

Skriv et svar