Arkiver

Nyheder

Breaking news: Nordisk mediehus investerer i den danske startup Riidr

Et af Nordens største mediehuse investerer i det dansk startup e-bogshandel Riidr. Schibsted har en stor online tilstedeværelse i både Sverige og Norge, og er ejer af nogle af de største sites i norden, heriblandt bl.a. Aftonbladet, Svenske Dagbladet

Riidr var blandt de første i Danmark, som startede med at sælge e-bøger som vi kender dem i dag. Riidr har været de første danskere til at lancere læse-applikationer til både Apples iPhone og iPad, men også som de eneste til Android enheder, og siden lanceringen af iPhone App’en har selskabet været inde i en rivende udvikling.

“Vi har haft et godt øje til Riidr i længere tid, og er meget tilfredse med at have indgået denne aftale. De er nogle engagerede og dedikerede entreprenører, som er førende indenfor udvikling af brugervenlige e-bogsløsninger,” siger Mats Eriksson, CEO for Schibsted Tillväxtmedier.

Det er super flot af et dansk startup at tiltrække disse kræfter til ejerkredsen, det kan helt sikkert være en milepæl for Riidr.

“Det er helt vildt. Vi har modtaget bud fra mange store Skandinaviske mediehuse, som har udvist meget stor interesse for Riidr og vores knowhow. Jeg tror det er sjælent, at man som iværksætter har så mange valgmuligheder, som vi har haft. Derfor er vi også ekstra glade for at kunne præsentere Schibsted som ny investor i Riidr. Vi har været i dialog i længere tid, og der er ingen tvivl om, at Schibsted er den bedste investor vi kunne tænke os”, siger Anders Breinholst direktør fra Riidr. til Trendsonline.dk

Schibsted og Riidr deler en fælles vision om fremtiden og med den nye investor har Riidr fået ekstra power, for at kunne udvikle endnu bedre og mere brugervenlige e-bogsløsninger.

3 kommentarer

Skriv et svar