Arkiver

Nyheder

Trendsonline.dks stifter nomineret til Nordic Startup Awards

Trendsonline.dks egen Daniel Laursen er blevet nomineret som Årets Danske Startup Journalist i finalen ved Nordic Startup Awards.

Jeg fangede en meget stolt og glad Daniel, og stillede ham et par spørgsmål.

Hvordan reagerede du da du fandt ud af, at du var nomineret til finalen ved Nordic Startup Awards?

“Jeg var meget overrasket og selvfølgelig stolt over at blive nomineret i første omgang. At jeg skulle være en af finalisterne viser bare, at alt det arbejde som hele teamet bag Trendsonline.dk ligger for dagen bliver anerkendt fra andre i det danske startupmiljø.”

Hvad betyder det for dig personligt?

”For mig personligt betyder det selvfølgelig også rigtig meget. For det første bare det at være finalist sammen med et kæmpe forbilleder som Henrik fra Harddisken/DR og Anders Kanberg fra Berlingske Medier, er helt vildt. For det andet er jeg glad for at den lange rejse, som Trendsonline.dk har været på, nu begynder at bære frugt – og finalepladsen her er jo et tydeligt bevis på dette.”

Daniel har gennem de sidste 2 år produceret en lang række podcasts (over 100) med de sejeste danske iværksættere og skrevet endnu flere artikler om, hvad der sker i det danske startupmiljø. Senest har han også taget kampen op mod Facebook for at få fjernet en blokering af 2000 danske hjemmesider, herunder også Trendsonline.dk.

Fra den øvrige redaktion skal der lyde et stort tillykke til Trendsonline.dks fader. Vi krydser fingre for at Daniel kan gå hele vejen.

Skriv et svar