Arkiver

Nyheder

CanvasDropr nomineret som europas “smarteste” startup

CanvasDropr igen i international top liga
Danske CanvasDropr er nu blevet udvalgt til at deltage i IBMs top-event for startups i Europa, Mellemøsten og Afrika, IBM SmartCamp. Det sker efter også at have været repræsenteret på messen TechCrunch Disrupt i år.  Christian og Cathrine, founderne bag CanvasDropr får således igen mulighed for at præsentere deres canvas til kollaborativ billede og videobehandling.

IBM SmartCamp EMEA
IBM SmartCamp EMEA er partner til Global Entrepreneurship Week, og det er således også i uge 46 – nærmere bestemt d. 13.-14. november at CanvasDropr skal til Berlin, sammen med 9 andre europæiske startup-stjerner. CanvasDropr får ved deltagelsen adgang til mentorer af højeste klasse fra startup økosystemet, som skal forsøge at hjælpe CanvasDropr med at optimere deres præsentation og forretning. På anden dagen skal CanvasDropr konkurrere med de øvrige, for at vinde IBMs titel: “Europe’s Smartest Startup”.

Hård konkurrence
I finalen om at blive europas “smarteste” startup, skal danske CanvasDropr møde:

Her på redaktionen krydser vi fingre for danskerne.

Støt danskerne i Berlin
Er du i Berlin d. 14., har du mulighed for at møde op og heppe på CanvasDropr ved den åbne konference.
Se hvordan du skaffer billetter på IBM’s facebook-begivenhed.

 

Skriv et svar