Arkiver

Nyheder

Interview fra Startup Weekend Aalborg – Hussein – ByStudent

Det skal være nemmere for studerende at få erfaring og for virkomheder til at finde dygtige studerende. Det er en idé til en platform som et af Startup Weekend Aalborg holdene arbejder med. Lyt med i dette podcast sammen med Hussein fra ByStudents.

Podcast med Hussein – ByStudent

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar