Arkiver

Nyheder

Interview med Jannik Lønstrup om RadioSwapp

Idéen om RadioSwapp blev slet ikke pitchet i fredags, for Jannik Lønstrup og vennen Troels havde ikke tænkt det som en idé, der skulle laves. Men efter at have hørt de andre idéer, blev de enige om at forsøge sig med sin egen. Jannik er studerende, han studerer IT på Aarhus Universitet. Det er en kreativ uddannelse, der har givet ham noget i bagagen i forhold til det at lave produkter.

Jannik forklarede om baggrunden for den spændende idé:

”Det vi så er kommet frem til her, er det vi kalder RadioSwapp. Og det bunder sådan set i, at vi elsker at lytte til radio på mobilen. Men det er jo et langt stream og man har ikke noget kontrol over, hvad der kommer i sådant et stream. Så nogen gange vil der komme noget, du ikke kan lide at lytte til. Det kan være et indslag, nyheder, reklamer, det kan være hvad som helst, som du tænker, det kan jeg ikke lide at høre.”

Løsningen på problemet er RadioSwapp:

”Hvis Justin Bieber for eksempel kommer op, så kan du dobbeltklippe på dit head set, og så begynder den faktisk at afspille et musiknummer fra din egen telefon i stedet for. Og nå så Justin Bieber er slut, så går den tilbage til radiostreamingen, og så kan du lytte til det igen. Så den swopper de ting, du ikke kan lide at høre, med de ting du godt kan lide at høre”

Det var dog ikke så lige til at få hvervet andre medlemmer til deres gruppe, netop fordi de ikke var fremme og pitche deres idé i fredags:

”Vi gik rundt og prøvede at hverve folk, men det var svært. Så pludselig mødte vi nogen andre, som også prøvede at hverve os. Så vi stod og prøvede at hverve hinanden. Men så ender faktisk med, at mig og Troels sætter os ned, og prøver at lave det alene. Vi starter på idéen, og så kommer de tilbage og siger, at de gerne vil være sammen med os. Nu er vi seks, og vi synes det er mega sjovt, og vil gerne arbejde videre med det”

Hos Trendsonline.dk ønsker vi RadioSwapp held og lykke!

1 kommentar

Skriv et svar