Arkiver

Nyheder

Vi fejrer milepælen – artikel nummer 1.000

Sikke en rejse vi har været på. Det der startede som en “hygge blog”, som jeg (undertegnede skribent) plejer at pitche det, er i dag Danmarks førende netmedie for danske startups. Vi er vokset støt de sidste to år og rundede i denne uge en magisk milepæl, da vi nåede indlæg nummer 1.000.

Det har været en fantastisk rejse hvor vi har mødt så mange personer fra startupmiljøet der alle med begejstring i stemmen har fortalt om deres startup og hvad de har lært, hvilke udfordringer de har haft og åbnet op og fortalt deres historie.

Vil du ved på rejsen mod stjernerne
Vi har en klar mission i livet og det er at give alle de startups det bedste fundament for at de kan blive internationale stjerner. Vi vil være de første der skriver om dem og være med til at give dem den rette motor og raketbenzin, der kan sende dem mod stjernerne. Eksponering i det tidligere forløb er vigtigt for et startup og det er her hvor vi fokuserer de fleste af vores kræfter. Har du et projekt så skriv endelig til os eller opret dig på www.startuponline.dk, så skal vi nok skrive om dig.

Vi har tidligt i forløbet haft delmål og de fleste har vi nået og hver gang vi har følt vi er kommet til toppen af et bjerg har vi kigget op og fundet et der var endnu højere. I slutningen af året nåede vi 10.000 besøgende og det tal vokser stadig for hver dag der går. Vi nåede ligeledes 1.000 fans på vores Facebook side som også var vores mål.

2013 bliver unikt
Vi har rigtig mange tiltag på vej, og som en lille men vigtig sidebemærkning bliver jeg far for første gang, og det bliver en helt fantastisk oplevelse. På Trendsonline.dk er vores mål er at når vi når 2014, så er vi tæt på at 2.000 indlæg, og mange tusinde fans på Facebook.
Foruden dette kommer der en række tiltag på vores database over startups, www.startuponline.dk. Den er vi lige gået igang med og taget de første skridt, (hvis dit startup mangler så send det ind til os via Startuponline.dk).

Vi har mange planer for startuponline.dk og vil lave en række integrationer fra webservices, så vi kan give et endnu bedre overblik for alle der er interesseret i startupmiljøet. Men endnu bedre så vil vi give danske startups nogle unikke værktøjer, der skal give dem større chance for international succes.

Af andre ting der er planlagt er følgende:

– Webtv med nyheder om startups
– Vores egen version af crowdfunding og samarbejde med en af de kommende webservices der arbejder i dette space
– Fysiske events, TechBBQ (skal du inviteres med, så skriv til os gennem www.techbbq.dk) og TechHotdog, som er et koncept med hotdogs og tech

og meget meget mere

Glæd jer til resten af 2013, vi sigter mod toppen og sammen med jer skal vi nok nå der op!

1 kommentar

Skriv et svar