Arkiver

Nyheder

Påskeæg til alle der elsker startups og BBQ

Som de fleste af vores læsere nok ved, så er vi medarrangør på et fantastisk startupevent, som Danmark ikke har set tidligere. Nu åbner vi dørene for alle, og hvis du ikke vil gå glip af året fedeste startup dag, så er det nu, du skal sikre dig din plads.

Vi har samlet de bedste indenfor startupmiljøet i Danmark. Vi har fundet en location med en historik, der sætter en perfekt ramme rundt om arrangementet. Så sæt et stort kryds i din kalender d. 7 maj. Det er her TechBBQ bliver skudt af første gang, og det kommer til at foregå i Børssalen i København.

Tag for dig af retterne på TechBBQ, hvor vi lader startups inspirere og give dig et bedre fundament for succes. Hør hvordan Click A Taxi er vokset fra en lille app til en verdensomspændende og global taxiservice. Hør om Iconfinder og deres succes fra skoleprojekt til første deltager i 500startup i Silicon Valley, og mød desuden Anders Ipsen fra Atosho, Jens Reimer Olsen fra Graduateland, Heini Zacchariasen fra Vivino og mange flere.

Vækst er hovedretten

Efter forretten, en forfriskning og networking, er vi klar med hovedretten. Her kan du lade dig inspirere af folkene fra OnApp LanguageWire, Zmags, Momondo og mange flere. I denne del af TechBBQ får du serveret facts, gode historier og meget mere, det hele placeret på et sølvfad, hvor du bare kan tage dig for af retterne. Desserten og prikken over i’et er Big Business

Creme de la creme af danske startups kommer på scenen, og sætter prikken over i’et. Her byder vi bl.a. på Zendesk, Sitecore og JustEat. Efter sidste paneldiskussion åbner vi op for vores grill, der er den sidste del af programmet. Her kan du nyde grillens delikatesser, samtidig med at du networker sammen med hele det danske startupmiljø. Inden grillfesten slutter kommer der selvfølgelig en overraskelse, som slutter dagen af på den absolut bedste måde.

Vi byder på et fantastisk program med navne som Morten Lund (Tradeshift), Mikkel Svane (Zendesk), Lars Fløe Nielsen (Sitecore), Morten Østergaard (Uddannelse og innovationsminister), Morten Larsen (Miinto), Jens Klartoft (ZMAGS), Peter Mühlmann (Trustpilot) og mange mange flere.

Velkommen til årets grillfest – dinner is served!

Se mere på www.techbbq.dk

Skriv et svar