Arkiver

BusinessNyheder

Dansk startup tager online video til næste niveau

Nu er det ligeså nemt at bygge video players som video websites. I går annoncerede 23 ”The Player Release” – en banebrydende update til det markedsledende video website CMS, 23 Video. Udgivelsen muliggør udvikling af den næste generation af video players ved at gøre det lige så let at bygge innovative video players som at bygge hele video websites med 23 Video.

En vital del af ethvert spændende video website er video playeren. Desværre er de innovative og kreative løsninger blevet holdt tilbage af barrieren ved Flash udviklingen.

Organisationer har været tvunget til at gå på kompromis og har måttet nøjes med simple standard players i stedet for at integrere deres visuelle identitet og designe players, der passer med deres kommunikation.

”Video players har ikke fulgt med webudviklingen, og det er blevet umuligt at skabe unikke players, der virker overalt. Du har været nødt til at vælge imellem kejtede flash players eller at droppe en stor del af dine brugere. Derfor nøjes de fleste organisationer med meget simple standard players, i stedet for at give deres kunder og brugere den oplevelse, de virkelig ønsker.” siger Ditte Wulff, CEO i 23.

Dette er fortid. 23 har grundlæggende ændret måden at designe players på, ved at udgive en banebrydende player builder til designere og udviklere, som nu kan bygge HTML5 video players, der virker overalt. Dette er fuldt ud integreret i 23 Video og vil gøre playerudvikling så nemt som webudvikling.

“Den største udfordring har været at lave et enkelt sæt værktøjer, der kunne bruge HTML5 video i moderne browsere, på iPads, iPhones, og så videre – og få det samme design og kode til at virke med Flash og ældre browsere. Vi kom op med et fuldt open source player framework og en player builder, som designere og udviklere kan bruge. Det fjerner problemerne, når man vil lave kreative løsninger og giver mulighed for sikre players, der virker overalt.” siger Steffen Tiedemann Christensen, CTO og Co-founder af 23.

”Historien om 23 handler om at muliggøre innovation. Vi ser nye ideer og anvendelsesmuligheder fra vores kunder hver dag.  Vi er virkelig spændte og glæder os til at se, hvordan vores kunder, partnere og deres designere og udviklere vil begynde at bruge player værktøjerne til flere nye og ekstraordinære ting” konkluderer Ditte Wulff.

Hos Trendsonline.dk synes vi, det lyder rigtig interessant, og vi tror det er noget, som andre danske startups kan få glæde af.

Skriv et svar