Arkiver

Nyheder

Trendsonline.dk advisoryboard får et nyt ansigt

Hos Trendsonline.dk forsøger vi hele tiden at forbedre os og gøre det hele meget skarpere – vi har en mentalitet som et startup og prøver forskellige ting af og beholder tingene hvis det virker og fjerner dem hvis det ikke rigtig er noget der skaber værdi.

For at opretholde denne fokusering i at skærpe Trendsonline, så kigger vi altid efter personer der kan bidrage og stille nogle kritiske og konstruktive spørgsmål. Det er dem der skal være med til at gøre Trendsonline.dk endnu bedre og sikre at vi holder den rette kurs. Derfor er vi pt. igang med en omrokering af vores advisoryboard og et sted hvor vi har haltet har været en advisor der selv er iværksætter og har prøvet at bygge en medievirksomhed op fra bunden og nu er denne person fundet.

Nikolaj, (er i højre side af billedet) er serieiværksætter med virksomheder som Infopaq, Newspaq og MediaWatch på samvittigheden. I dag driver han innovationsbureauet NO IDEA, der både faciliterer teknologiudvikling for virksomheder og udvikler egne projekter. Nikolaj har en baggrund som halvstuderet datalog, har et Newspaper Executive Development Diploma og er i fuld gang med at afslutte sin MBA på DTU Business. I sin fritid har Nikolaj travlt med at hjælpe andre iværksættere med at leve deres drømme ud. Senest har han været medarrangør af Startup Weekend Copenhagen Media og etableret den danske afdeling af den internationale græsrodsbevægelse Hacks/Hackers.

Vi glæder os rigtig meget til at bruge Nikolajs mange års erfaring til at gøre Trendsonline.dk endnu bedre, vi er på udkig efter en person mere i advisoryboardet og hvis der sidder nogle erfarne folk derude og læser med så vil vi rigtig gerne høre fra dem.

Billedet er lånt fra Ernst Poulsen

1 kommentar

Skriv et svar