Arkiver

Nyheder

Den amerikanske iværksætterdrøm – online gallapremiere kl. 17 i dag!

I dag kl. 17 har dokumentarfilmen ’Den amerikanske iværksætterdrøm’, med de to unge iværksættere Toke Kruse og Sebastian Seilund , online gallapremiere – og det er stadig muligt at få billet. De to unge iværksættere er begge kendte for regnskabsprogrammet Billy’s Billing.

Og hvad handler filmen så egentlig om?

”De har satset alt, hvad de har. De har efterladt familie og venner. Sagt farvel til livet i Danmark. Taber de, mister de alt. Lykkedes de, vil de være vindere resten af livet. De giver ikke op. For de kæmper for deres drøm dag og nat 9000 kilometer væk hjemmefra. Nu et år efter deres afsked med Danmark, følger vi Toke Kruse og Sebastian Seilund helt tæt på i dokumentarfilmen Den Amerikanske Iværksætterdrøm.”

Læs mere og få fingre i en billet her.

[vimeo width=”600″ height=”400″ video_id=”66896263″]

1 kommentar

Skriv et svar