Arkiver

Nyheder

To-cifret million-investering til Blackwood Seven

SEED Capital og Vækstfonden har valgt at investere et to-cifret millionbeløb i dansk medieplatform. 

Den danske medieplatform Blackwood Seven har fået en større millioninvestering fra SEED Capital og Vækstfonden. Virksomheden, der ikke gør det store væsen af sig, skal i følge en pressemeddelse på SEED Capitals hjemmeside bruge midler på at viderudvikle deres innovative medieplatform, der angiveligt skal give magten tilbage til annoncørerne ved at give dem en platform, hvor de kan planlægge og gennemføre kampagner på alle medietyper på baggrund af performance data.

Bag virksomheden står Christoffer Feilberg, Henrik Busch og Thomas Bertelsen, der til sammen danner et hold i verdensklasse – i hvert fald, hvis man skal stole på ordlyden i pressemeddelelsen fra SEED Capital.

“De har, med deres platform, potentialet til at blive en game changer i medie branchen. Deres produkt giver deres kunder, annoncørene, en stor værdi. Vi er meget begejstrede for, at de har valgt os som kapitalpartner, og vi ser frem til et spændende samarbejde i de kommende år,” udtaler Investment Director i SEED Capital Niels Vejrup Carlsen.

Også senior vice president i Vækstfonden Ulrik Jørring er glad for investeringen og ser frem til at følge virksomhedens udvikling.

“Vi er imponeret af både produktet og holdet. Ledelsen har omfattende erfaring, kendskab til branchen og supplerer hinanden meget godt. Vi ser frem til at følge virksomheden i deres stræben efter at udfordre den eksisterende mediebranche,” siger han.

1 kommentar

Skriv et svar