Arkiver

Nyheder

Shopsonline.dk vil være mediet for webshop iværksættere

Vi har de sidste tre år givet taletid til alle de mange startups der findes i Danmark og er ifølge alle vi møder rundt omkring landet, mediet for alle startups. Vi fandt hurtig frem til at vi skulle have et fokus der kun var rettet mod denne målgruppe og har de sidste par år sorteret alle webshops og iværsætterne der står bag dem fra, men nu er den tid ovre. De skal have samme taletid som startups og derfor har Sisse Melsen lanceret Shopsonline.dk, samme fokus som Trendsonline.dk, men bare med en anden målgruppe. Hvis du også synes dette er et spændende område, så få dit daglige nyhedsfix om e-commerce på Shopsonline.dk

Dette interview er også bragt på Shopsonline.dk

Trendsonline, som er en del af Startup City’s portefølje, har et bankende hjerte for nystartede virksomheder, og higer efter at sprede ordet og kærligheden for de gode projekter. Dén kærlighed udvides ekstraordinært, og endnu et medlem har sluttet sig til familien Trendsonline.

”Der findes ikke noget andet medie, der gør hvad vi gør.” Siger Sisse Melsen, Co-founder af Shopsonline.

Missionen er at sætte sig på den tomme stol, som intet andet medie har sat sig på endnu.
Nyligt lancerede Shopsonline har gode forhåbninger og krydsede fingre for at lykkes, da De stiler efter at dække et gab i det internetbaserede iværksættermiljø. E-handel, i fagkyndige kredse bedre kendt som E-commerce, synes allestedsnærværende og altomgivende i mange af hverdagens bestanddele. Det er blevet lettere for folk der lider af antropofobi at begå sig i samfundets hverdag, da De reelt set ikke behøver at møde andre mennesker end den virtuelle kasseekspedient bag skærmen. E-commerce har i lang tid været det nye sort, og har sat sig tungt på hele verdens handel og vandel.

”E-commerce er i kontinuerlig vækst, og indenfor det sidste årti er e-handel eksploderet. Sidste år, på verdensplan, toppede E-commerce salget med $1 trillion for første gang, ifølge eMarketer – dette antal forventes at vokse med 18% i år.”

Men med et internet befængt med magthavende webshopmastodonter, synes det vigtigt at værne om og promovere rigeligt de nye iværksætterskud på E-commerce-stammen, og her træder Shopsonline ind på den virtuelle scene.
Shopsonline startede som en god idé på papiret, men det forblev en blyantskrusedulle i nogen tid, ind til iværksætterspiren, Sisse Melsen, kontaktede Trendsonline.

Hun startede med en ansøgning, da hun, i forbindelse med entreprenørstudiets obligatoriske, praktikophold, ville prøve kræfter af med Trendsonline. Hun blev ansat som praktikant, titlen formerede sig hurtigt til Community Manager og i dag sidder Sisse Melsen som co-founder af netværkssitet Shopsonline

”Shopsonline er forfattet ud fra de samme rammer, som Trendsonline er bygget op om. Men da E-commerce er knapt så nichepræget, forventer vi at få et tredobbelt læsertal når vi er helt søsat.”

Når der nu er opstået et forum for både iværksættere, folk med iværksætterdrømme, nysgerrige mennesker på jagt efter inspiration og etablerede virksomheder som leder efter den næste iværksætter at ansætte, handler det om at skabe en netværksplatform.

På denne platform skal der fremkaldes en netværksgenerering, således webshopejere kan interagere, udveksle erfaringer og dele gode historier, samt lade sig inspirere af hinanden. Shopsonline giver informationen om hvad der rører sig, næsten før det sitre, i og omkring E-commerce-regi, og er mere end bare interviewbaserede artikler og gamle, kopierede marketingstips.

”Vi sælger ikke produkter eller service ydelser på shopsonline. Vi skriver artikler om innovative e-commerce koncepter, vi udarbejder guides til nye og etablerede webshopiværksættere og vi indsamler nyttig data fra hele verdenen, som vi formidler videre til vores læsere. Vi ønsker at give webshopejere den rette eksponering, samt at guide og informere.”

Det kan være umådeligt svært at spå om fremtiden og hvad der er i vente, men derfor kan man godt have lov at håbe og ønske sig sejr. Shopsonline har forberedt sig godt, de har fundet et gab som skal dækkes og de virker næsten velgørende med deres informationsdeling til både nye og etablerede iværksættere. Shopsonline har gode erfaringer med lignende koncepter, og de har stort talent for at spotte de nyeste trends samt fremhæve de mere spektakulære webshopprojekter.

”I fremtiden er Shopsonline mediet, som webshopejere kontakter for at fortælle deres gode historier, få informationer om den branche de begår sig i og få fingre i de nyeste trends indenfor E-commerce. De kan modtage råd fra vores tilknyttede eksperter, de kan deltage i promotionsevents og de bliver en betydningsfuld del i væres store fællesnetværk, Sisse Melsen, Co-founder af Shopsonline”

1 kommentar

  • re basically selling the picks and the shovels when you.
    If a website rank at the very top level then the SEO Company must have the appreciation and all credit must go
    to the company. A cape is a great addition that
    you can swish around for that special effect.

Skriv et svar