Arkiver

Nyheder

Billys Billing er snart klar med næste version af deres regnskabsprogram

Billys Billing har haft en mission om at lave et regnskabsprogram, der er nemt at bruge for alle også dem der ikke er regnskabskyndige. I dag er det ca. 24 måneder siden første version kom på markedet og det er kun gået fremad de sidste mange måneder. Toke Kruse flyttede hurtigt til USA for at jagte en endnu større succes og i dag er de klar med næste version af Billys Billing

“Før var bogføring tidskrævende, kedelig, uigennemskuelig og forbeholdt bogholdere og revisorer. Selvstændige måtte betale tusindvis af kroner for at få styr på deres virksomheds økonomi. Men den tid er forbi! I Billy’s Billing mener vi, at regnskab skal være let, sjovt og ukompliceret, og at man selv bør have det økonomiske overblik i sin virksomhed.”, udtaler Toke Kruse i en pressemeddelse

Næste version er klar
De sidste mange måneder har Toke Kruse og holdet bag Billys Billing arbejdet på en version 2. Nu er de klar og ved et arrangement i Tivoli i slutningen af måneden åbner de op for posen, den nye funktionalitet og design.

“Vi har allesammen drømme. I Billy’s Billing var drømmen at udvikle Danmarks letteste regnskabsprogram. Vi ville erstatte komplicerede regnskabsprogrammer og dyre bogholdere med et superintuitivt og brugervenligt regnskabsprogram, som alle selvstændige kunne finde ud af at anvende”, skriver Toke Kruse på Billys Billings blog.

1 kommentar

  • e-moms er en iværksættervirksomhed der siden lanceringen i 2007, har haft som sin fornemste opgave at udvikle og tilbyde markedets mest brugervenlige regnskabsprogram til danske iværksættere og mindre virksomheder.

Skriv et svar