Arkiver

Nyheder

Startup Grind CPH har afholdt første event med Thomas Madsen-Mygdal

Startup Grind er en serie af events der inspirerer, uddanner og connector iværksættere. Med rødder i Silicon Valley, har Startup Grind inviteret nogle af verdens mest imponerende foundere og investorer til at fortælle deres historier på scenen og dele dem med det globale startup miljø.

Bag det danske initiativ, Startup Grind Copenhagen, står iværksætter-entusiaster Sebastian Schwemer og Michael Reibel-Boesen. Det første danske event blev afholdt hos Northcap.

Iværksætteren Thomas Madsen-Mygdal var den første gæst, og blev interviewet af Michael Reibel-Boesen. Editor på Trendsonline.co, Neil Murray, deltog i eventet og fik i den forbindelse en snak med co-director Michael Reibel-Boesen.

Hvorfor var det vigtigt at lave en dansk udgave af Startup Grind?

Jeg tror Startup Grind events har et anderledes format end mange andre startup events. Interviewet er mere fokuseret på personen bag den succesfulde iværksætter eller investor, frem for den typiske ’I just raised a 5M A round at a 50M valutation’ historie, som der allerede findes mange af.

Hvorfor faldt valget af den første gæst på Thomas?

Thomas er en meget interessant person, som er ekstremt svær at putte ned i én kasse. Han er på en måde en blanding af en hacker, en iværksætter, investor, og aktivist, men i sidste ende vil han bare gerne forandre ting. Når du ser det typiske interview med Thomas, så er der altid en masse fokus på hans successer, som Podio, 23 og Reboot. Vi ville gerne fokusere på noget af den tidligere historie for at forstå hvorfor han blev iværksætter til at starte med.

Hvilken profil skal de fremtidige gæster have?

Personer der skiller sig ud fra mængden, det er typer, som har nogle unikke karaktertræk der får dem til at skinne igennem mængden – selv blandt andre iværksættere, det er dem vi har i kikkerten.

Og hvorfor skal vi deltage i fremtidige events?

Forhåbentligt har vi demonstreret til aftenens event, at det her det nye cool sted for dem der er interesseret i iværksætteri og folkene bag. Det har været et rigtig godt publikum med mange nye ansigter og en masse vi kendte i forvejen. Igennem Thomas fik vi mulighed for at fortælle en interessant historie og der er flere af de her historier, som vi vil vise snart.

Derudover, så er det vigtigt for os at forsøge at skubbe til den måde folk netværker på, for eksempel at folk ikke skaber bare kontakter, men får nye venner, at folk ikke tager, men giver, og at man ikke hjælper sig selv, men hjælper andre. Og heldigvis, så har vi øl og pizza der hjælper med at facilitere det.

Fra et personligt perspektiv, så var det et event jeg har glædet mig meget til, og jeg er glad for at kunne sige, at det ikke har skuffet mig. Det var forfriskende at høre helt nye fortællinger om de tidlige år af Thomas’ liv og om de begivenheder og eventyr, der ledte ham dertil hvor han er nu. Det begrænsede antal publikum gjorde oplevelsen mere intim og gjorde også eventet anderledes.

Dette første event har sat nogle høje forventninger til de næste i rækken af Startup Grind Copenhagen events, men her på Trendsonline er vi sikre på, at de kan leve op til dem. Vi glæder os til at deltage i det næste event!

Opdateret: 25 oktober, 14.04

Skriv et svar