Arkiver

Nyheder

9.000 har stemt på deres favorit-netbutikker

Efter afstemningen til Brugernes Favorit ved E-handelsprisen 2014 åbnede 6. januar, har 9.000 danskere allerede stemt på deres favorit-netbutik. Sidste års vinder, Nicehair.dk, har indtil videre taget førertrøjen skriver FDIH i deres nyhedsbrev d. 3/4-2014.

“Jeg er imponeret over så mange, der har stemt på deres favorit-netbutik. Indtil videre fører Nicehair.dk, som jo vandt prisen sidste år, men meget kan nå at ændre sig endnu,” siger adm. direktør i FDIH, Annette Falberg.

E-handelsprisen er årets prisfest for alle e-handlere i Danmark, som kårer de bedste onlineforretninger i Danmark inden for en række kategorier. Anette Falberg udtaler følgende om dette års prisfest;

“De danske netbutikker er gået benhårdt ind i konkurrencen om at blive Brugernes Favorit ved E-handelsprisen 2014. Aldrig har vi haft så mange stemmer fra danskerne så tidligt i konkurrencen. Vi mærker en øget konkurrence i år fra netbutikker inden for alle brancher, og jeg glæder mig til at se, hvem der løber med prisen til prisuddelingen 22. maj i Falkonérsalen” slutter Annette Falberg.

Top 10 – 03. februar 2014

1. NiceHair.dk

2. Cykelpartner.dk

3. Houseofkids.dk

4. Bodylab.dk

5. Carl-ras.dk

6. Dorchdanola-netbutik.dk

7. Bonaparte.dk

8. Komplett.dk

9. Hungry.dk

10. Løbeshop.dk

Stem på din favorit netbutik her.

1 kommentar

  • Hej, Jeg ville klart vælge BodyLab, det er en super fed webshop, der levere super hurtigt hvert gang og så er priserne til at have med at gøre 🙂

    Mvh Hans

Skriv et svar