Arkiver

Nyheder

Unoliving.com indtager de danske hjem

Unoliving.com har ingen fysiske butikker, men har alligevel Danmarks bredeste møbelsortiment. Det unikke koncept er hurtigt blevet populært hos danskerne, som tilmed får leveret møblerne gratis hjem.

Unoliving.com er en ny og banebrydende online butik, der tilbyder møbler og boligartikler til hele hjemmet. Unoliving.com har intet lager, men leverer direkte fra producenterne og hjem til kunden, hvilket har gjort det muligt at skabe Danmarks bredeste møbelsortiment, som derfor på flere måder overgår de almindelige møbelbutikker.

Allerede på nuværende tidspunkt tilbyder Unoliving.com over 4000 møbler og boligartikler til de vigtigste rum i huset samt udendørs. Sortimentet vokser uge for uge, og målet er inden udgangen af 2014 at kunne tilbyde mere end 7000 møbler og boligartikler fra de bedste møbelproducenter i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland og Frankrig.
Unoliving.com tilbyder branchens mest kundevenlige måde at shoppe og modtage varer på – inklusiv aftenlevering og indbæring.[quote_box_center]“Vores mål har fra starten været at skabe en nem og effektiv måde at shoppe på. Vores specialudviklede softwareløsning med overskuelige sider og søgefiltre gør det super let at finde lige netop de møbler kunderne leder efter,” udtaler Janne Madsen, administrerende direktør i Unoliving A/S.[/quote_box_center]

Uanset om man har brug for simple opbevaringsmøbler, langborde eller vitriner i moderne design er Unoliving.com et besøg værd. Unoliving.com leveres varerne med fragtmand direkte hjemme hos kunden, i sommerhuset, på arbejdspladsen eller hvor kunden foretrækker leveringen. Den er i øvrigt gratis.

På Shopsonline glæder vi os til at følge med i udviklingen hos Unoliving og få en opfølgning på hvilke erfaringer virksomheden har gjort sig.

Pressebillede

Skriv et svar