Arkiver

Nyheder

e-takeaway og IBYEN i strategisk samarbejde

IBYEN og e-takeaway har indgået et strategisk samarbejde, der gør det muligt for IBYEN´s brugere at bestille takeaway hos restauranterne på IBYEN.

Formålet er at gøre det let for kunden med få klik at bestille takeaway direkte fra IBYEN, når en bruger har lyst til takeaway efter f.eks. at have læst en god og relevant anmeldelse af en restaurant, hvor ordren så formidles og leveres af e-takeaway.

”Vi ser samarbejdet med IBYEN som ”win-win”, da begge firmaer udvider deres respektive forretningsområder på en optimal måde. IBYEN har et meget højt antal besøgende, der går op i kvalitet og service, og som dermed udgør et rigtig godt match i forhold til de high-end restauranter på IBYEN, som vi også samarbejder med hos e-takeaway. Vi har både teknologi og erfaring til at kunne håndtere ordrerne, som fremover formidles gennem IBYEN”, udtaler Thomas Cort Hansen, direktør, e-takeaway.dk

Det handler om brugervenlighed og udnytte de oplagte strategiske muligheder, der er tilgængelige mellem IBYEN og e-takeaway. Politiken anmelder restauranter på IBYEN, der ligger inde for det samme segment som e-takeaway opererer under, så IBYEN og e-takeaway blev enige om, at det gav god mening at lave et samarbejde, hvor man kunne ”klikke” sig direkte videre fra IBYEN og ind på en restaurants menukort, som samtidig er medlem af e-takeaway.dk.

På den måde vil IBYEN kunne tilbyde en ekstra service overfor deres brugere og e-takeaway kan udnytte deres store ”know how” og ekspertise indenfor netop ordrehåndtering og logistik til at servicere de kunder, som fremover bestiller takeaway via IBYEN.

”Samarbejdet mellem Politiken og e-takeaway er meget naturligt for os. Formålet med sektionen IBYEN er at give vores brugere inspiration til et bredt udvalg af oplevelser. Med e-takeaway får vi en partner, der kan følge oplevelsen helt til dørs i bogstavelig forstand.” Udtaler Anders Emil Møller, Digital udviklingschef, Politiken.

Skriv et svar