Arkiver

Nyheder

På rundtur hos eliten

Studerende og øvrige interesserede med en entreprenør gemt i maven får den 20. februar mulighed for blive klogere på faget. Dagen tituleres Copenhagen Entrepreneurship Tour (CET) og byder på spændende besøg hos fem fremtrædende virksomheder.

Nedtællingen til Copenhagen Entrepreneurship Tour begynder at nærme sig datoen for afholdelse, og dagens program byder på et væld af indtryk, udtryk, branchefolk og toppen af den danske iværksætterelite. Her får deltagerne bagvedliggende indsigt i, hvad det vil sige at være opstarter, og får ved samme anledning mulighed for unik networking samt at blive klogere på privatpersonerne bag dagens fem forskellige virksomhedsbesøg.

Turen går til…
Ét af de fem besøg finder sted ved Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE), som er en del af CBS. CSE underviser studerende, eller studerende der ønsker at være iværksættere, om iværksætteri. Hertil sparres der med de øvrige specialer på businessskolen, og fokus ligger fra skolens side ved, at de studerende skal opnå praksisbaseret viden og får redskaber til at udvikle deres bredspektrede ideer til forretningspotentielle realiteter.

Et andet af turens besøg løber af stablen på Gothersgade i Københavns indre by og foregår ved Founders House, som er et samlingssted for foundere – heraf navnet.
På Gothersgade bliver der delt ud af de forskellige næringsdrivendes erfaringer og referencerammer, og deltagerne ved dagens event kan se frem til nyttig og brugbar viden inden for alle aspekter af iværksætteri.

Det tredje besøg sker ligeledes i indre by, nu på Nørregade. Her bor Tradeshift, som specialiserer sig i e-fakturering og har øje for både leverandøren og forbrugeren i deres produktsortiment.

Dagens tur går også ind forbi Podio’s europæiske kontor med beliggenhed på Vesterbrogade. Podio kan være dagens deltagere behjælpelige med at indvie de nysgerrige studerende i virksomhedens online-platform. Platformen tilbyder et arbejdsforum til øvrige virksomheder og teams, hvor intern kommunikation og samarbejde lettes ved at al udveksling foregår her.

Ud af indre by og kursen sat mod Nørrebro findes femte stop på dagens program. På adressen ligger Rocket Labs, som er, ligesom førnævnte Founders House, et samlingssted for entreprenører, foundere, co-foundere, kreative individer og digitale agenture. På Nørrebro prioriteres samarbejde over enmandsprocesser, og de rundviste studerende får et unikt indblik i udbytterige arbejdskooperationer.

Skaberlyst, visitkort og håndtryk
Tovholderen og stifteren af dagens arrangement, Tobias Gebhardt, har sin daglige gang ved German Association of Student Entrepreneurs og har fingeren på pulsen, når konstellationen af studerende og entreprenørskab skal skabes. Tobias’ målsætning for dagen handler om udveksling, netværk og skaberlyst.

”The overall goal is to get inspired and expand the network in order to create and develop further own ideas concepts and business”, siger Tobias Gebhardt.

Der er lagt op til en dag fuld af input og unikke erfaringshistorier, hvor deltagerne med sikkerhed kan tage en fuld oplevelseskuffert med sig hjem, fyldt til randen af gode ideer, visitkort og nye LinkedIn-kontakter.

Skriv et svar