Arkiver

Nyheder

Debatpanelet er født – nu skal der debatteres

Startupscenen vokser og vokser, og dette ses ikke kun med et tydeligt fodaftryk med det, der sker med CPHFTW, men også globalt set.

Trendsonline.dk har haft et fokus fra første dag om at skrive for og om danske startups. Men at dække startupmiljøet handler også om at dække, hvad der sker globalt, men for ikke at genopfinde, hvad rigtig mange medier gør i dag, har vi valgt at sætte lidt ekstra kalorier på nyhederne, tendenserne og de udfordringer, et startup står med.

Panelet er født
Gennem de sidste par måneder har vi rejst rundt og fundet et par håndfulde paneldebatører, som vi mener har noget at bidrage med. Nogle er the usual suspects, andre er nogle, der i det skjulte gør rigtig meget for startupmiljøet. Disse paneldeltagere bliver en central del af Trendsonline.dk og gennem en række artikler, vil de hver især kommentere på en nyhed eller en tendens på den globale startupscene.

Invite only
Vi har ikke været ude og tage fat i alt og alle, men har vejet dem individuelt og vurderet, om de passer ind i vores koncept og vigtigst af alt allerede nu giver tilbage til startups på den ene eller anden måde. Og de paneldeltagere vi har fundet lever præcis op til netop dette, og vi glæder os til at høre deres syn på nyheder, tendenser og problemstillinger et startup står med.

Transparens over for vores læsere er noget af det vigtigste, og derfor skal det også pointeres, at artikler, der starter med Debat:, er Content Partner-indhold, hvilket betyder, at de individuelle deltagere har betalt et lille beløb for at være med. Dette er en ny forretningsmodel, der skal sikre, at vi kan levere endnu højere kvalitet og endnu flere nyheder med meninger fra erfarne folk i startupmiljøet herhjemme.

Du kan allerede i dag læse den første artikel om, hvordan du sammensætter det perfekte team, og denne artikel er lavet i samarbejde med Jakob Bratting Pedersen fra Northcap og Lars Andersen fra SEED Capital.

Vi håber, artiklerne lægger op til debat, og at du har lyst til at debatere med os sammen med vores paneldeltagere.

Rigtig god fornøjelse

Skriv et svar