Arkiver

Nyheder

Gate to Create præsenterer: Creators’ Talks 2014 – Skubber skabertrangen

Creators’ Talks 2014 i Århus leverer et alternativ til den eksisterende definition af iværksætteren og opfordrer alle med interesse for at skabe noget til at deltage.

Ideer opstår ofte ved tilfældigheder, når man ser et problem i hverdagen og og den perfekte løsning popper op. Det er Gate to Create’s erfaring, at ideer fostres bedst i hænderne på folk med forskellige uddannelsesbaggrunde. F.eks. når  studerende fra Dansk Teknisk Universitet og CBS i København  starter morgendagens nye ”rede” for iværksættere, eller Ingeniørhøjskolen i Århus, der parrer med studerende fra Aarhus School of Business for at lave en indkøbs-app til smartphonen, der gør hverdagen lettere. Studerende på tværs af uddannelser, skaber den synergi, der resulterer i større værdi for enhver idé.
I Gate to Create er netop denne brobygning fundet meget vital og derfor er Vi meget glade for at kunne invitere til Creators’ Talks 2014 fredag den 28. marts i Øst for Paradis’ lokaler på Paradisgade 7-9, Århus C.

Det er nu anden gang Creators’ Talks skal afholdes. Sidst var i København i samarbejde med Dansk Industri, hvor var oplevede store dele af iværksætterpaletten.

Denne gang hiver vi igen inspirerende og dygtige iværksættere op på scenen, hvor de vil fortælle om deres vej til succes, fra idé til eksekvering og om erfaringerne gjort undervejs.

Mød blandt andre:

Dette event henvender sig til alle studerende på videregående uddannelser, og når Vi siger, at hvis du har en skabertrang, så kom frem med ideen, så mener vi det! Ideer er gratis, lad dem ikke gå til spilde – de kan gøre en forskel for dit og vores liv!

Creators’ Talks afholdes d. 28 marts 2014 fra kl. 1600-2000 i samarbejde Biograf Øst for Paradis, Pardisgade 7-9, 8000 Århus C. Eventet er gratis for studerende.

Find mere information på: www.gatetocreate.dk/creators-talks

Skriv et svar