Arkiver

Nyheder

Stil dit spørgsmål til Lean Startup-guruen Eric Ries

Den 22. maj bliver dagen, hvor du har chancen for at stille spørgsmål til Lean startup guruen Eric Ries, som er den næste taler i rækken af VIP VoIP events på Rocket Labs i samarbejde med Clarity Live.

Han er Yale-uddannet, Silicon Valley-iværksætter, co-founder af IMVU og ikke mindste forfatter af bogen The Lean Startup. Hans navn er Eric Ries, og den 22. maj har du mulighed for at høre ham tale til VIP VoIP.

Samarbejdet mellem Clarity Live og VIP VoiP gør det muligt for dig at følge interviewet med Eric Ries direkte via Clarity på På Rocket Labs eller via Clarity On Demand.

“To help kick things off in a GLOBAL way, we’re hosting a special Clarity Live event on May 22nd with Eric Ries, author of The Lean Startup. This event is in partnership with VIP VOIP and our goal is to bring 1000 people across 20 cities to participate virtually in this session,” skriver Clarity på deres blog.


Eric Ries vil tale i en times tid gennem et VoIP opkald til Rocket Labs på Hejrevej 30, København NV. Han kommer til at tale om historien bag Lean Startup, om status pt og om, hvad fremtiden byder. Derefter vil der være en Q&A session, hvor du kan stille spørsmål til Eric.

Du kan nå at læse op på Lean Startup filosofien her.

Kan du ikke den dag? Intet problem. Alle live-events bliver optaget og gjort tilgængelige med et Clarity On Demand-abonnement.

Skriv et svar