Arkiver

Nyheder

TOP 50: Sinful.dk – pikant hjælp til selvhjælp

I vores serie om Danmarks 50 største webshops, er vi kommet til den lidt mere pikante afdeling. Sinful.dk giver nysgerrige danskere voksenlegetøj på en sober og professionel facon.

Under sloganet ”Få bedre sex med sexlegetøj” ligger agendaen om, at danskerne skal hjælpes til bedre sex. Danmarks største online sexshop giver kunderne alt de behøver, og lidt til, for, at agendaen realiseres og udleves.

” Vi brænder for at hjælpe vores kunder til et bedre sexliv i tråd med vores statement som er “Get better sex with sex toys”. [..] Med det menes at vi gør alt hvad der står i vores magt for at folk oplever bedre, sjovere og mere legende sex med det sexlegetøj de køber hos os. Vi føler at vi har et ansvar for at vores kunder får en dejlig oplevelse.” siger medejer af Sinful.dk, Mathilde Mackowski.

Virksomheden og webshoppen blev i december 2008 stiftet af Mathilde Mackowski og partneren Tonny Andersen. Drivet bag stiftelsen og motivationen bag det hårde arbejde, bundfældede sig i de to partneres fælles forestilling om, at sexlegetøjsbranchen havde brug for en revolution, således den fremstod sober og innovationsdreven – Sinful vil være de bedste til at finde det rigtige sexlegetøj til danskerne.

”Vi startede i nul. Vi vidste intet om e-handel og havde ingen kapital da vi kastede os ud i projektet i vores lille lejlighed. Men hen ad vejen fandt vi ud af hvor vi skulle specialisere os. Hurtigt tog Mathilde sig af PR-arbejdet, kundekontakten og produktkendskabet hvor Tonny tog sig af den administrative drift og al online markedsføring” siger Matilde Mackowski.

De mange år og de gode erfaringer senere har ført et større arbejdsmandskab med sig, og nu består Sinful af hele 18 medarbejdere. Desuden ser virksomheden fremad, og har alle sejl sat på at vinde gehør på den skandinaviske marked, for som Mathilde siger;

”[..] nu er fokus på hele Skandinavien, da vi ønsker at alle skal have mulighed for et bedre sexliv” udtaler Mathilde Mackowski.

Skulderklap og opadvendte tommelfingre
Sinful er indbegrebet af holistisk servicevirksomhed. Produkterne er, udover at medvirke til at opfylde helt basale menneskelige fysiologiske behov, med til at bidrage positivt til forbrugerens hverdag og privatliv, hvortil sortimentet er nøje udvalgt til webshoppen.

Der ligger desuden en stor service i at bestille så pikante produkter online, og derved undgår det, som desværre stadig kan være tabuiseret eller på anden måde ildeset, som kan være grænseoverskridende ved at stå i en fysisk butik og kigge på lyserøde, kaninformede masturbationsapparater. Derfor er det en stor sejr når agendaen om et mere åbent forhold til sexlegetøj lykkes.

”Vores største sejre har været at opleve hvordan vi har været med til at ændre branchen, specielt i Danmark. Før I tiden talte man slet ikke om sexlegetøj, men vi har været heldige og arbejdsomme, fx i forhold til vores pressearbejde, og det har betydet at danskerne nu tør tale en lille smule mere om sexlegetøj med deres venner, veninder og i det offentlige rum.” siger Mathilde Mackowski.

Det handler om at italesætte dét, der giver røde kinder, og Mathilde fortsætter med de gode erfaringer;

”Vores største succeshistorier er helt klart forbundet med tilbagemeldinger vi får fra vores kunder. Vi bliver jævnligt gjort opmærksomme på, at vi er med til at ændre og forbedre vores kunders sexliv. Det er så kuldegysende fantastisk at høre HVER gang vi får den slags feedback.” udtaler Mathilde.

I’m bringing sexy back
Det gode arbejde har for alvor båret frugt, og Sinful.dk er i skrivende stund Danmarks største webshop med sexlegetøj. Der er plads til alle slags feticher og præferencer, og fantasierne kan få frit løb. Det livsnødvendige markedsføringsarbejde, for en webshop af denne type, må hverken forsømmes eller tilsidesættes – det ved Sinful godt, og de beholder fokus på netop dette område af kriterierne for god fremgang, men nævner stadig kunden som udgangspunkt for den langtidsorienterede succes.

”Vi bruger selvfølgelig de online og offline kanaler der findes, mest og bedst muligt, herunder SEO-optimering, nyhedsbreve, godt PR-arbejde og deslige. Men jeg tror, at dét, der har givet os mest er, at skabe den overordnede gode oplevelse for kunden” siger Mathilde om tankerne bag markedsføringen ved Sinful.dk

Virksomheden giver kunderne præcis dét de ønsker, stort som småt, ekstravagant som minimalistisk. Team Sinful har gennem årene fået gode erfaringer, som har bidraget til en god portion professionel know-how og how-to i det fremadrettede arbejde i at skulle aftabuisere sexlegetøj og handlen herom. År er gået, og der er sket meget, også i Åbyhøj.

”Det kan være rigtigt svært at svare på hvornår vendepunktet er sket, for os er det jo sket som en glidende overgang. Jeg tror dog at det for alvor gik op for os da vi begyndte at blive omkring 15 medarbejdere. Vi kunne simpelthen ikke sidde rundt om det samme bord til frokostpausen længere.” afslutter Mathilde Mackowski.

Med nye borde i spisekøkkenet, et flot renommé og en meget underholdende produktportefølje på deres webshop, ønskes Sinful.dk og teamet bag en gedigen gratulation som Danmarks største online sexshop.

1 kommentar

Skriv et svar