Arkiver

Nyheder

Fulfill360: Ny pick & pack service gør vækst nemmere for webshops

Der er forskel på at plukke tre paller til en butik og på håndtering af en håndfuld enkeltordrer til forbrugere. Den hurtigt voksende e-handel er kommet for at blive, men e-handelslogistik er ikke blevet nemmere for webshopsejerne. Forbrugerne stiller nemlig stadigt højere krav til forhandlerne.

Fulfill360 blev grundlagt i 2014 af de to iværksættere Hung Ho og Nicklas Nguyen. Drengene har placeret kontoret i Odense, hvor de også har adgang til 10.000 kvm, hvorfra logistikken for webbutikkerne bliver håndteret.

Hung og Nicklas driver i forvejen sammen konsulentvirksomheden, Novitas A/S, som tilbyder softwareudvikling og konsulentydelser indenfor logistik og forretningssystemer til detail- og e-handelsbranchen.

Fulfill360 eCommerce fulfillment er en dedikeret pluk og pak-service for e-handelsvirksomheder. Virksomheden hjælper webshopsejere med logistikken, så der kan fokuseres på salg og vækst, samt på at skalere forretningen.

Klik videre til vores søster-site Shopsonline.dk og læs mere om den nye pick and pack service, der vil gøre e-handelslogistik nemmere for webshopejerne.

Skriv et svar