Arkiver

Nyheder

Conferize lancerer V1: Simple, sexy and savvy

Den danske event- og konference iværksættervirksomhed Conferize lancerer deres nye platform V1 med STHML Tech Fest som officiel partner efter aftale med Tyler Crowley.

Foruden det at tilbyde den mest præcise søgefunktion til events, samler Conferize også det relevante mediemateriale, der rører sig om det aktuelle event. Dette gør det muligt for brugere at finde alle relevante informationer, videoer, artikler, billeder og meget mere på én platform. Samtidig gør de det muligt for brugerne at se, hvem der deltager i og følger eventet.

V1 er den nyudviklede platform fra Conferize skabt med det hovedformål at øge levetiden af professionelle events. Det gøres ved at tilbyde networking og værdifulde mediefunktioner, således man både før, under og efter eventet kan følge aktivt med.

Lyt til podcast #73 Martin Ferro-Thomsen udtaler sig om Conferize.

Hvad byder den nye Conferize V1 på

  • Hver eneste side på platformen er designet og genopbygget på ny til at være mere “Simple, sexy and savvy”. UI og UX er blevet forbedret radikalt, for at hjælpe brugere med at finde og deltage aktivt i alt, der har med de pågældende events at gøre.

  • Alting er nu udført i responsivt design, således det også fungerer optimalt på smartphones og tablets.

  • Mediemateriale er  generelt gjort langt mere fremtrædende på de fleste sider og samler nu data, uanset hvilken kilde det kommer fra, blandt andet data fra Youtube, Instagram, Slideshare, Ishuu.

  • En ny side dedikeret til medier, hvor du kan fordybe dig i alle former for mediemateriale. Her bruger de crowdsourcing til at identificere det mest populære medie.

  • Networkingdelen er blevet opgraderet markant til at kunne udføre en form for filtrering via et stort antal af filtre. Iifølge Conferize gør dette det til en af de bedste networkingapps til events, der tilbyder en unik form for kommunikation mellem professionelle inden for faget.

  • ‘Burning Questions’  er et helt nyt tiltag, som de netop er kommet på, der skal facilitere dybdegående diskussioner om relevante emner.

  • Conferize er en åben platform, der kan samarbejde med hvilken som helst form for registreringsservice. Så den er udviklet med en åben API, således at eventuelle partnere selv kan integrere direkte med platformen. De har allerede annonceret et samarbejde med Eventbrite partnership og mere er på vej.

Hvem bruger Conferize

På nuværende tidspunkt dækker platformen 15.079 events, den når ud til et netværk af  næsten 4.500.000 professionelle eventfolk på globalt plan. Conferizes næste projekt bliver at udvikle en række specialiserede værktøjer til gavn for dem, der organiserer de forskellige events. Idéen bag det kommende tiltag er at hjælpe folkene bag events med at spare tid,  øge kvaliteten af disse events og gøre det muligt at ramme et bredere publikum.

Vil du gerne se, hvem nogle af de fede personer, der bruger Conferize, er, så tjek deres nye people page ud.

Hør også tidligere TechBBQ taler Martin Ferro-Thomsen fortælle om det at have en dansk virksomhed 

1 kommentar

Skriv et svar