Arkiver

BusinessDebatNyheder

Foreningen WeLoveStartups støtter økonomisk op om iværksætteri

E-handel og iværksætteri hænger uomtvisteligt sammen, og i den seneste tid har er flere nye initiativer boblet frem i det danske iværksættermiljø. Foreningen WeLoveStartups er et af de helt nye initiativer. De forener etablerede virksomheder, iværksætterinteressenter og iværksætterne selv, i et fællesskab der vil skabe opdrift for startups, så de kan skabe fremdrift i Danmark.

De seneste seks måneder har det københavnske iværksættercommunity #CPHFTW, begejstret det danske iværksættermiljø. De har fokus på at være af og for iværksættere, og her adskiller WeLoveStartups sig, ved at gå på tværs af alle iværksætterinteressenter, for at skabe en bred sammenhørighed for startups i Danmark.

“WeLoveStartups mål er at sætte damp under kedlerne med 16 legater af gennemsnitligt kr. 50.000 næste år,” fortæller Jakob Breddam, daglig leder af WeLoveStartups

Gennem hjemmesiden www.welovestartups.dk, vil det fra i dag af være muligt at søge et legat, hvis man er nystartet virksomhed. Legaterne vil blive uddelt to gange årligt, til nye iværksættere med potentiale til at skabe vækst i Danmark.

Kloge penge der støtter fremtidens iværksættere
WeLoveStartups vil arbejde for at forøge og forbedre antallet af succesrige iværksættere i Danmark. Dette vil ske via uddeling af kloge opstartslegater til iværksættere, der kan påvise stor gavn deraf, samt efterfølgende eksponering af deres fremgang.

danielglassowfriislaursen“WeLoveStartups er et initiativ, som vi bare måtte bakke op om. For en iværksætter betyder penge meget, men kloge penge kan betyde alt. WeLoveStartups har hele pakken og kan hjælpe en iværksætter videre fra idé til flyvende virksomhed,” forklarer Daniel Laursen, Founder af Trendsonline.

Derudover vil WeLoveStartups støtte og skabe initiativer, der holder iværksættere på rette spor, samt arbejder for at forbedre vilkår og rammebetingelser, så iværksættere kan optimere deres potentialeforløsning, og opnå endnu større værdiskabelse til gavn for det danske samfund.

Pay it Forward drivkraft bag et fælles initiativ
Den overordnede vision er at etablere en ”Pay it forward” kultur, så der på sigt kan skabes en evighedsmekanisme, der konstant medvirker til at skabe opdrift for iværksættere, så de kan skabe fremdrift.

AnetteNorgaard“WeLoveStartups er et initiativ, der kan synliggøre endnu flere startups til succes, og det er i høj grad et fokusområde Microsoft BizSpark ser nødvendigt at støtte op om,” udtaler Anette Nørgaard, Microsoft.

WeLoveStartups indsamler sponsorater fra virksomheder i Danmark, så de kan være med til at skabe deres fremtidige samarbejdspartnere og kunder, alt imens de viser Danmark, at vi skal være fælles om at skabe fremdriften.

Initiativtagerne bag WeLoveStartups er iværksætterprogrammet Microsoft BizSpark, den danske webhosting virksomhed UnoEuro, a-kassen Dana og niche nyhedsmediet om dansk digitalt iværksætteri Trendsonline.

1 kommentar

Skriv et svar