Arkiver

Nyheder

Mangler du penge til vækst?

Vækstfonden har seks mia. kr. til iværksættere og virksomheder, der har svært ved at få finansiering i banken. En seriøs mulighed vi her på Trendsonline.dk ikke mener, at du skal gå glip af!

Derfor hvis du går med planer om at udvikle din egen virksomhed, eller har behov for kapital til vækst i din nystartede forretning, og kræver det mere finansiering, end din bank kan komme med. Så kan et lån eller en kaution fra Vækstfonden være noget for dig.

Vækstfonden holder nemlig nu gratis informationsmøder over hele landet. Her har du mulighed for at møde erhvervskundechefer og høre mere om dine muligheder for at få finansiering.

Du kan også møde nogle af de spændende iværksættere og virksomheder, som allerede har fået hjælp fra Vækstfonden. På Møderne i København og Roskilde, kan du blandt andre møde CEO i Drivr, Søren Halskov Nissen, der kan fortælle meget mere om, hvordan et Vækstlån til iværksættere har hjulpet dem videre med vækstplanerne.

Se også vores artikel om – Hvilke kapitalrunder kan du rejse som early-stage startup?

Find et informationsmøde i nærheden af dig

København 30. september

Roskilde 1. oktober

Herning 2. oktober

Kolding 3. oktober

Aalborg 7. oktober

Odense 8. oktober

Aarhus 30. oktober

Se mere og tilmeld dig her!

Til de små og mellemstore
Vækstfonden finansierer små og mellemstore virksomheder i alle brancher. Altså både dig med nogle få ansatte, dig med tyve ansatte og dig med et par hundrede medarbejdere.

Du kan bruge Vækstfondens lån og kautioner til at finansiere forretningsudvikling, nye maskiner, omlægning til grøn produktion, et opkøb, ejerskifte eller til vækst i din nystartede forretning.

 

Skriv et svar