Arkiver

Nyheder

Swipes tager guldet på Evernote Platform Awards

Evernote kan udvides med en masse forskellige apps, og til netop det formål organiserer de Evernote Platform Awards. På arrangementet vælges og hyldes de bedste udvidelser til platformen, og i år var det danske Swipes der tog guldet.

Det danske startup Swipes laver en applikation, der samler alle dine tasks fra Evernote og integrerer dem sammen i en overskuelig action-plan. Mange Evernote-brugere savner netop en sådan funktion, og den elegante løsning betalte sig hos Evernotes årlige Platform Awards.

Hyldet til konference i SF

Hvert år samles en masse talentfulde udviklere til Evernotes’ konkurrence. Finalister bliver nøje udvalgt af Evernotes’ dommere og fløjet til den årlige Evernote Konference i San Francisco for at pitch’e deres løsning til brugerne.

It was a close call. We believe that all the support from our community, especially from Denmark, really helped us in the end,” siger Kasper Pihl Tornøe, CEO hos Swipes, til Nordic Startup Bits.

Vandt publikums hjerter (og en fed check)

We are really humbled by the prize and generally so thrilled that there are so many people that share our beliefs and support us! Evernote has done an amazing job to give its partners an opportunity to grow along with them,” siger Yana Vlatchkova, medstifter af Swipes.

Swipes var nemlig blandt de finalister, der blev fløjet til San Francisco for muligheden at vinde første præmien på $25.000, og muligheden blev godt grebet. Med en elegant applikation, der løser et dagligdags problem for en hel masse brugere, formåede Swipes nemlig at vinde publikums hjerter og løbe afsted med første præmien.

On the first day of the conference, we pitched Swipes to an audience of 1500 Evernote users and partners. A lot of the Evernote users have problems with managing their tasks related to notes and the powerful story we pitched made a lasting impression on them. The conference was highly focused on Evernote for Business and we met a number of Evernote Consultants who were very excited about introducing Swipes to their clients. During the conference we created a lot of new opportunities for partnerships, which is one of the key things Evernote helps with,” siger Yana Vlatchkova.

Trendsonline.dk vil gerne ønske holdet bag Swipes held og lykke med den fremtidige vækst, men det lader ikke til, at de har brug for det.

Skriv et svar