Arkiver

Nyheder

KPH Projects sætter spotlight på socialt iværksætteri

Fredag d. 21. november fra kl. 14.30-17.00 sætter KPH Projects, Startup Borgen og Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder spotlight på de sociale iværksættere, som forandrer verden ved at bygge deres virksomheder på en bæredygtig forretningmodel.

Eventet hylder virksomheder, som bygger på en trippel bundlinje, der både holder økonomisk, miljømæssigt og socialt. Her vil være inspiration og netværks-muligheder for alle med interesse i socialt iværksætteri.

Se mere om eventet her

Blandt andet vil der være oplæg fra minister for børn, Ligestilling, Integration og sociale forhold, Manu Sareen efterfulgt at pitches fra en lang række bæredygtige virksomheder såsom Socialgoodstories, Bringrs og vinderne af Startup Borgen MobilitySense, CluedIn og DinByMinBy og mange flere.

Læs også: Startup Weekend Borgen blev afholdt med succes

Et socialt event skal have et afterparty

Der vil også være mulighed for at få konkret rådgivning om at bygge en bæredygtig virksomhed. Du kan få vejledning blandt andre Mercur Bank, Advokaterne Foldschack og Forchhammer og #Somore.

Efter eventet hos KPH Projects, Enghavevej 80 på Vesterbro er der networking frem til kl 21.00, hvor Startup Borgen holder afterparty  med årets deltagere i anledningen af den internationale iværksætteruge. Se mere om afterpartyet på facebook

Eventet er gratis, og du kan se hele programmet og tilmelde dig her.

 

Skriv et svar