Arkiver

CloudEventsNyheder

Templafy vinder Traction awardprisen til DEMO i USA

Danske Templafy er et startup, man virkelig skal holde øje med i øjeblikket. De er i disse dage i Rotterdam til et event kaldet “Get in the Ring”, hvor der er finale i aften. Men i går vandt de en anden konkurrence, nemlig “Traction award” til eventet DEMO i San Jose. Af Daniel Laursen

Templafy er en virksomhed, der hjælper med at sikre at man holder sig til designmanualen. I dag er der mange muligheder for at ødelægge brevpapir og andet materiale f.eks. ved at sætte egne billeder ind i dokumentet eller bruge en anden skrifttype end den valgte. Det laver Templafy om på og har med deres cloud løsning taget fat i et problem, der findes i mange store organisationer.

”Markedet er på 600 millioner brugere globalt set,” udtale Jeppe Schytte-Hansen i går, da han som en del af Templafy teamet fortalte historien ved Ingeniørforeningen IDA’s arrangement Born Digital.

Første pladsen i DEMO er i hus

Mik StrøybergAt Templafy har gang i noget rigtig stort blev bevist sent i går dansk tid, da de vandt endnu en konkurrence. Denne gang havde de, som Mik Strøyberg fra skaléringsmaskinen Lemonsqeeze, der i øjeblikket rejser rundt med co-founderen fra Templafy, udtrykte det: banket tyve andre amerikanske startups.

”Jamen vi vandt!!! Bankede 20 andre amerikanske virksomheder af banen og skal nu på scenen efter Steve Wozniak og Peter Thiel,” jublede Strøyberg.

Præmien for at vinde årets traction award er at præsenterer på main stage til afslutningen af DEMO 2014.

Ikke første gang priserne ruller ind hos Templafy

Templafy fik tidligere på året en investering fra Sunstone Capital og SEED Capital, der også har set potentialet i projektet. Og siden Jeppe Schytte-Hansendenne investering har de taget den ene pris efter den anden og fået flere store kunder ind. En vigtig del af dette har været at hyre de helt rigtige A-players (ansatte fra øverste hylde) og tilbyde dem en pakke, som de bare ikke kan sige nej til.

”Vi har folk i London, Island, Odense, Aalborg og andre steder i verden. Det vigtigste for os var at få dem, og hvis de skulle allokerer til os i København, og lønpakken ikke havde været attraktiv nok, ville vi ikke have fået dem og været, hvor vi er i dag”, sagde Jeppe Schytte-Hansen til IDA’s arrangement.

Vi ønsker Templafy tillykke og håber, de også tager OL guld medaljerne med hjem til OL i startups i Rotterdam senere i dag.

1 kommentar

Skriv et svar