Arkiver

Nyheder

6 danske virksomheder drager mod Silicon Valley til årets SCALEit

SCALEit kan i år fejre 10-års jubilæum, for det er nemlig tiende gang, SCALEit sender en gruppe af danske iværksættere til Silicon Valley for at pitche til investorer, networke og lære, hvordan økosystemet i Silicon Valley fungerer – og i år skal Trendsonline med. Af Sisse Melsen

I år er et helt særligt år for SCALEit og dets deltagere, det er nemlig tiende gang SCALEit sender en gruppe startups til Silicon Valley, og det fejres med en særlig SCALEit + SxSW 2015 edition. I år skal seks heldige virksomheder fra d. 8.-13. marts præsentere deres produkter og gode idéer til en række fremtrædende Silicon Valley-personligheder.

SCALEit programmet er et offentligt privat samarbejde mellem Søren Therkelsen og Innovation Center Denmark, som er placeret i hjertet af Silicon Valley.

Det er i år første gang, Trendsonline skal være med på sidelinjen i Silicon Valley, og vi glæder os til at følge iværksætternes rejse på tæt hold.

Mød de udvalgte

Be My Eyes:
Be My Eyes lancerede d. 15/1 deres app til Iphone i App Store og udløste en flodbølge af positiv respons på de sociale medier og i den internationale presse.

Hvad mangler en blind, når han/hun skal lave mad, vaske tøj eller tjekke om mælken er blevet for gammel? Et par funktionsdygtige øjne i lommen, som kan trækkes frem og skabe syn for sagen! Den danske app “Be My Eyes” gør dette til en realitet, ved at forbinde seende og blinde i dagligdagen.

Wallbreaker Dynamics:
Wallbreaker Dynamics ændre den traditionelle måde, du ser TV på. Virksomheden har udviklet en platform, som gør det muligt for tv medier, at inddrage og engagere deres publikum under udsendelser. Med denne platform bliver det muligt, at indhente data fra publikums TV-vaner og kan på denne måde optimere deres fjernsynsudsendelser.

Recho:
Recho er en kort version af “Recording Echoes” og en app, som er baseret på ét enkelt dogme: de lyde, du optager, bliver der, hvor de er optaget. Alle, der har appen, kan selv lægge lyde ud i virkeligheden og være med til at skabe ekkoer af fortiden. Recho-appen blev præsenteret for første gang under Spot Festival / Spot Interactive den 1.-4. maj 2014.

Saxo.com
Saxo er Danmarks første og største online boghandel med flere millioner titler på de virtuelle hylder, som hver dag tænder læselysten hos danskerne. Saxo.com sætter ord, litteratur og læring fri.

Hvilken en ide Saxo skal pitche i ugens løb, har de endnu ikke løftet sløret for, men vi har lyttet på vandrørene, at der skulle være flere i støbejernet.

uCommerce:
uCommerce er en fleksibel .NET baseret e-handelsplatform til både B2C og B2B løsninger. Platformen er fuldt integreret med Umbraco og Sitecore CMS. uCommerce er fundamentet til en skalerbar og brugervenlig løsning med alle de funktioner, der skal til for at skabe en moderne e-handel.

Kernefunktionerne i uCommerce er handel med ordrer, produktkatalog, variantstyring og betaling.

SHUTE Sensing Solutions:
SHUTE sensing solution leverer nye typer af fleksible sensorsystemer, der muliggør real-time målinger af temperatur, belastning og fugtighed for optimering af industrielle produktionsprocesser, samt minimering af spild og øget kontrol med procesbetingelserne.

Trendsonline er til stede alle ti dage og rapporterer både fra Silicon Valley og Austin.

1 kommentar

Skriv et svar