Arkiver

Nyheder

Simon Sinek: Hvordan store ledere inspirerer til handling

“Folk køber ikke hvad du gør, de køber hvorfor du gør det”. Sådan lyder mantraet i denne TED Talk om inspirerende lederskab fra forfatteren, coachen og professor i strategisk kommunikation ved Columbia University, Simon Sinek.

Af Josefine Maria Hansen

I denne TED Talk fremlægger Simon Sinek sin verdensberømte model for, hvordan store ledere inspirerer til handling: “Den gyldne cirkel”, der starter med spørgsmålet: “Hvorfor?”. En model, han selv kalder verdens måske mest simple ide.

Med eksempler som Martin Luther King, Apple og brødrene Wright (de amerikanske flyvepionerer) og argumenter hentet i den menneskelige biologi, leverer han et spændende syn på lederskab, der er værd at afsætte 18 minutter til.

Se med her:

Hvis du finder denne TED Talk inspirerende, kan også tjekke hans bog ud: “Start With Why: How Great Leaders Inspire Everyone to Take Action”, der blandt andet uddyber pointerne fra klippet ovenfor.

Skriv et svar