Arkiver

EventsNyheder

Iværksættersalon for kvinder

Alle kvinder med en skjult (eller synlig) iværksætter i maven er inviteret til iværksættersalon på torsdag.

Af Torben Kloster

En klassisk og altid verserende diskussion er, hvorfor der er færre kvindelige iværksættere, end der er mandlige. Men heldigvis er der nogle, der kæmper for, at kvinder skal blive mere synlige i iværksættermiljøet. Netværket Ladies First er en af dem, og de inviterer til meetup med iværksætteri som tema.

Arrangementet er åbent for alle kvinder, der drømmer om at tage skridtet til at blive iværksætter. Om man har en klar ide eller ej, kan man møde andre, som er i lignende situationer.

På dagen er der oplæg fra tre forskellige kvinder. Man kan opleve Mia Grosen, der har startet backpacker-platformen Comundu, som tidligere på året fik en investering i million-klassen. På scenen kommer også Pia Elmegård, der er medstifter af Betabits, som blandt andet rummer iværksættermedierne Trendsonline (jep, det er os) og Nordic Startup Bits. Det tredje levende billede er Stine Juul Hansen, der står bag den danske udgave af spillet Mystery Escapes, og så har hun også stiftet MadRouletten.

“Eventet lægger op til at vi hører tre meget personlige fortællinger fra tre iværksættere, som er sprunget ud i det – med de op- og nedture, som følger med. Der er også rig mulighed for at spørge dem og de andre deltagere om gode råd til hvordan man kommer i gang, eller specifikke temaer som man som iværksætter kan møde,” siger Sara Green Brodersen, der er en del af Ladies First.

Et skub til foretagsomhed
Ladies First har eksisteret siden midten af 2012, og har efterhånden fået mere end 3.500 medlemmer. Netværket har en lang række events på bagen, og der er flere eksempler på, at et møde til et Ladies First-arrangement kan føre til et samarbejde – læs blandt andet historien her.

”Ladies First har altid fokuseret på at inspirere og motivere medlemmerne til større foretagsomhed og tro på egne evner. Til dette event sætter vi tre iværksættere på scenen, som medlemmerne kan spejle sig i, og dermed forhåbentligt nemmere forestille sig at tage samme rejse. Der er muligvis andre tanker om det at blive iværksætter for kvinder, end der er for mænd. Derfor vil vi gerne skabe et forum, hvor disse ting kan diskuteres,” siger Sara Green Brodersen.

Arrangementet foregår torsdag den 25. maj klokken 17.00 på kontorfællesskabet Rocket Labs i København. Billetterne kan erhverves for 50 kroner, og man kan finde dem via linket her.

 

Skriv et svar