Arkiver

BusinessNyhederPlatform

ITB: Digitalisering af erhvervslivet er vigtig

Ved IT Branchens årsdag blev der fokuseret stærkt på digitalisering af det danske erhvervsliv, fordi de mener, at det er digitalisering, der skal sikre Danmark en bedre konkurrenceevne.

Det danske startupmiljø har været aktivt i skyggerne i mange år, og har forsøgt at råbe erhvervslivet og brede medier op længe. De seneste år er der sket et skift, hvor iværksættere og særligt teknologi- og digitale opstartsvirksomheder bliver anset for at være ‘vejen frem’.

“Før var IT noget, der understøttede virksomhedernes forretningsmodel, i dag er det noget, der skaber nye forretningsmodeller.”

Sådan sagde Dansk Erhvervs Adm. Direktør, Jens Klarskov, da IT Branchen afholdt deres Årsdag i maj. De har sammenfattet en video fra deres årlige event med titlen “Derfor er digitalisering af erhvervslivet vigtig”.

IT Branchens formand, Cecilie Bonefeld-Dahl, fortæller her, at det kun er 24 pct. af de danske SMV’er (små- og mellemstore virksomheder), der har digitaliseret, og at det netop er her IT Branchen vil sætte ind.

IT Branchen har seks agendaer i 2015, hvoraf digitalisering af erhvervslivet er én. Du kan se mere om IT Branchens seks agendaer her.

Skriv et svar