Arkiver

EventsNyheder

Er du en game changer?

400.000 kroner er på højkant for dem, der brænder for at gøre hverdagen bedre for børn i Danmark.

Af Torben Kloster

De kæmper mod mobning. De kæmper mod overvægt. De kæmper kort sagt for at gøre børns hverdag bedre.

Reach For Change er en organisation, der arbejder for at forbedre børns vilkår. Gennem et inkubationsprogram motiverer og støtter Reach For Change iværksættere, der har lyst til at gøre en forskel for børn.

Programmet, der er åbent for ansøgninger frem til midten af juli, indeholder forretningsudvikling, rådgivning, adgang til netværk og medieplatform samt en finansiering på 400.000 kroner. Udover disse goder, kan man, hvis man bliver udvalgt, kalde sig for årets ”Game Changer”. Årets Game Changer vælges af en jury og et børnepanel til finalen i november.

Samarbejde med Coding Pirates
Deltagerene i programmet bliver vurderet på fire parametre: Skalérbarhed, målbarhed, bæredygtighed og om det er såkaldt ’systemforandrende’. Der arbejdes med temaer som sundhed, uddannelse og social inklusion.

”Med vores inkubationsprogram ønsker vi at bidrage til et økosystem, hvor sociale iværksættere kan udvikles, har muligheden for at blive bæredygtige i deres arbejde og derved skabe vedvarende sociale værdi og forandring for de vigtigste mennesker i vores samfund, nemlig vores børn,” Siger Marie-Louise Harritsø, der er landechef for Reach For Change i Danmark. Hun fortsætter:

”Vi samarbejder allerede med Coding Pirates, Stopmob og FitforKids (sidste års Game Changer). Vi håber på at modtage lige så socialt innovative ansøgninger i år.”

Ansøgningsfristen til Reach For Change-inkubationsprogrammet er den 15. juli 2015. Man ansøger om plads via dette link.

Skriv et svar