Arkiver

Nyheder

Bill Gross: Den altafgørende faktor for at din startup får succes

I denne TED Talk forklarer Bill Gross hvorfor én særlig faktor er altafgørende for at din startup for succes. 

Founderen af Idealab Bill Gross har founded mange startups og inkuberet mange andre – og det gjorde ham nysgerrig efter at finde ud af, hvorfor nogle får suces og andre slår fejl. Han samlede derfor data sammen fra flere hundrede virksomheder – både egne og eksterne – og rangerede disse efter 5 nøglefaktorer. Ud fra det fandt han én faktor, der skildte sig ud fra de andre – og overraskede selv ham.

I denne korte TED talk afslører Bill Gross ‘timing’ som den absolut vigtigste faktor, når man skal starte egen virksomhed. Hør hvorfor netop den er så altafgørende og hvad det vil sige kan du få et indblik i, i nedenstående video. Bonusinfo til de travle: den varer kun 6:40 minutter.

Bill Gross er en mand der taler af erfaring. Med en karriere for at starte virksomheder, der startede helt tilbage i folkeskolen, hvor han som 12-årig solgte slik foran busstoppesteder, til gymnasiet, hvor han solgte enheder til solenergi, til universitetet, hvor han solge højtalere, til han dimmiterede fra college og begyndte at starte softwarevirksomheder – helt til Idealab, som han startede for 20 år og de så 100 virksomheder han startede imellemtiden. Som sagt: han taler af erfaring. Blandt alle disse virksomheder var der mange succeser, men også mange fiaskoer. Det er disse der har inspireret ham til denne TED Talk.

Skriv et svar