Arkiver

Nyheder

Jakob Engel-Schmidt bliver ny EUD-direktør på Niels Brock

Niels Brock har ansat tidligere folketingsmedlem for Venstre, Jakob Engel-Schmidt, som ny direktør for sine erhvervsuddannelser.

Han afløser Anne Vang, tidligere Ungdomsborgmester i Københavns kommune, der er blevet ny direktør i Ballerup Kommune.

Jakob Engel-Schmidt var indtil sidste valg medlem af Folketinget for Venstre, hvor han var ordfører for innovation og iværksætteri. Tidligere har han været direktør for Dansk Iværksætterforening.

Direktør på Niels Brock, Anya Eskildsen, mener derfor, han er den helt rigige til jobbet.

”Med Jakob Engel-Schmidts ansættelse har vi fået den helt rigtige person til at håndtere de udfordringer, som EUD-reformen og det øgede fokus på, at flere unge skal vælge erhvervsuddannelserne, har givet os,” siger Anya Eskildsen.

En af arbejdsopgaverne for Jakob Engel-Schmidt bliver at fortsætte arbejdet med at udnytte EUD-reformens elementer til at styrke Niels Brocks position som det naturlige uddannelsesvalg for elevmålgruppen og som samarbejdspartner for det storkøbenhavnske erhvervsliv.

”Jeg er rigtig glad for mit nye job på Niels Brock. Erhvervsuddannelsernes betydning for både samfund og arbejdsmarked kan ikke overvurderes, og den politiske opmærksomhed om uddannelserne vil blive mere og mere intensiv de kommende år. Og så passer Niels Brocks profil omkring innovation, iværksætteri og tæt kontakt til erhvervslivet som fod i hose til mine interesser og de områder, jeg har beskæftiget mig med professionelt,” siger Jakob Engel-Schmidt.

 

Skriv et svar