Arkiver

NyhederUngt Tech

Video-optakt til uge47: De unge iværksættere deler ud af deres erfaringer

I forbindelse med den kommende iværksætteruge, der i år har skiftet navn til Global Entrepreneurship Week (GEW) og finder sted i uge 47, har folkene bag lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere.

Det verdensomspændende initiativ for innovation og entreprenørskab, Global Entrepreneurship Week, finder dette år sted i uge 47, fra 16. – 22. november.

Under hashtagget #skabfremtiden har GEW dette år valgt at sætter fokus på fremtidens værdiskabere: elever, studerende og unge iværksættere, der handler på muligheder og gode ideer og kan omsætte disse til værdi for andre.

Som optakt til begivenhederne har GEW lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere, som de har fået til at dele ud af deres gode råd og erfaringer.

Her er de næste tre i rækken af i alt 15 interviews.

Alexander Christiansen: Sådan finder du modet og tager det første skridt til at blive iværksætter
Mød Alexander fra Culture Works i Århus. Han deler ud af sin erfaring omkring iværksætteri og hvordan det føles i maven, når du finder modet til at springe ud i din iværksætterdrøm


Daniel Juhl: Sådan sikrer du dig at du lærer af dine fejl og bliver en bedre iværksætter

GEW-ambassadør Daniel Juhl, der står bag akutbolig.dk, giver dig råd til, hvordan du samtidig kan fejle og blive en bedre iværksætter.


Andreas Henning: Sådan går du fra at være studerende med studiejob til at være iværksætter
Andreas står bag demovare.dk – en hjemmeside, hvor du kan købe elektronik billigere, fordi emballagen har været brudt, men produktet ikke har været brugt. Hør ham fortælle om, hvilke fordele der ligger i at starte ud som iværksætter, mens man er studerende og hvad studiejobbet kan betyde.

Skriv et svar