Coworking spacesNyheder

Kontorfællesskabet Bricks lukker og sælger ud af inventar

Medstifter af kontorfællesskabet Bricks, Tony Mortensen, annoncerede via Facebook, at Bricks lukker og slukker inden længe. Derfor sælger kontorfællesskabet nu ud af deres inventar.

Af ikke nærmere præciserede årsager er kontorfællesskabet Bricks nødt til at dreje nøglen om ved udgangen af december, fortæller Tony Mortensen i sin video på Facebook. Teamet bag kontorfællesskabet har derfor valgt at sælge ud af inventaret ved et åbent hus arrangement d. 11. november 2015 kl. 16.30.

Tony Mortensen takker i videoen for nogle gode oplevelser på kontoret og fortæller om nogle af de mål, som kontorfællesskabet har opnået i sin levetid.

Et kontorfællesskab med fokus på ro
Hos Bricks havde man valgt at prioritere anderledes end flertallet i det danske iværksættermiljø. I stedet for at indrette et rum med bordfodbold og slyngelstue eller LEGO og masser af farver til inspiration, så indgik kontorfællesskabet et samarbejde med Lars Damkjær og hans virksomhed ”Mindre stress, mere nærvær”. Lars Damkjær har hjulpet med hele indretningen af kontorfællesskabet, der rummer både grønne planter og tungt mørkt træ og har for nyligt indrettet det nye Bricks Breathing Space – et rum til meditation og afslapning.