Arkiver

Kategorier

EventsNyhederVenturekapital

Infomøder: Hør om finansering gennem Vækstfonden

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Vækstfonden.

Har du og din virksomhed brug for finansiering? Så kom til Vækstfondens infomøder i Herning, København og Aalborg. Her kan du høre mere om dine muligheder for at få et lån eller en kaution.

I løbet af 2015 har Vækstfonden inviteret til infomøder landet over. Indtil videre har Vækstfonden besøgt 9 byer, hvor knapt 1.000 virksomheder har deltaget. Sidste stop på turen bliver i Herning, København og Aalborg den 18. og 25. november.

Så har du planer om eksempelvis at udvide din forretning eller købe en ny, kan du høre om dine muligheder for at få finansiering fra Vækstfonden på et af møderne i november. Du kan også møde nogle af de virksomheder, som allerede har fået finansiering. Infomøderne varer fra kl. 8.00 til 10.00. De er gratis og uforpligtende.

I københavn kan du blandt møde teamet bag Drivr, der fik finansering gennem Vækstfonden.

Se programmerne, og tilmeld dig et af infomøderne i København, Herning eller Aalborg.

Mange startup virksomheder har fået finansering
Flere danske iværksætter har gennem årene fået finansiering fra Vækstfonden. Og du kender sikkert flere af dem. Trustpilot, Endomondo, Billetto, VivinoFalcon Social, Drivr, Labster og Volt er bare nogle af dem, der har fået forskellige former for kapital fra den statslige finansieringsfond. Nogle har fået egenkapital fra Vækstfondens ventureteam VF Venture eller fra en af de mange venturefonde, som Vækstfonden har investeret i. Andre har fået et lån eller en kaution. Her kan du læse mere om de forskellige muligheder for at få finansiering fra Vækstfonden.

Risikovillige venturekroner fra VF Venture
Har du en innovativ virksomhed med et stort udviklingspotentiale og ambitioner om at vokse ud over landets grænser? Så kan en ventureinvestor være med til at sikre den kapital og professionelle sparring, der skal til for at ruste virksomheden til international succes.

Vækstfondens ventureteam investerer egenkapital i danske virksomheder med en track record og i unge, innovative virksomheder, som har potentiale til at blive globale succeser. VF Venture investerer typisk for mellem 5 og 25 millioner kroner på tværs af industrier med særligt fokus på it, cleantech, medtech og industriel teknologi.

Billetto: Indtager Europa med venturekapital
Onlinebilletportalen Billetto er i dag en af de mest besøgte formidlere af billetter i Europa.
Efter kun to år omsatte den spirende iværksættervirksomhed for 35 millioner kroner, og næste skridt var at ekspandere internationalt. Med 16 millioner kroner i venturekapital fra Vækstfonden kom der for alvor skub i vækstplanerne, og Billetto kunne blandt andet åbne et kontor i London.

Læs mere om Billettos case her.

Universal Robots: Fra udviklingsfase til markedet
I 2008 investerede Vækstfondens ventureteam i den fynske robotvirksomhed Universal Robots. Investeringen blev brugt til at føre virksomhedens robotter fra udviklingsfasen til markedet, og på bare seks år gik omsætningen fra 1,5 millioner kroner til 253 millioner kroner. For nylig blev Universal Robots solgt til amerikanske Teradyne for 1,9 milliarder kroner.