Arkiver

FintechNyheder

Lunar Way bliver første mobilbank i Nordeuropa

Fintech selskabet Lunar Way bliver den første mobilbank i Nordeuropa og ruller sig ud med en samarbejdspartner-model for hurtig skalering af virksomheden.

Med sin første danske partner-bank på plads udruller den skandinaviske neo-bank, Lunar Way, nu sin partner-model i Nordeuropa.

Lovgivningen er på plads
Partner-modellen er den første af sin art i verden af ​​europæisk neo-banking og giver Lunar Way fordelen af ​​hurtig skalering til at overgå sine konkurrenter.

“Nu da vi har platformen og lovgivningen på plads, er alt, hvad vi behøver, at finde den rigtige partner bank i ethvert europæisk land, og vi er i gang. Vi sigter mod at skabe det bedste fra begge verdener inden for bankvirksomhed. På den ene side en hel ny måde at se på kunder og brugeroplevelser, og på den anden side den regulative kvalitet fra de etablerede banker, “siger grundlægger og CEO i Lunar Way, Ken Villum Klausen.

Han tilføjer, at nu når partnerforhandlingerne er ved at være på plads i både Norge, Sverige og Tyskland er vejen banet for en rekord hurtig højborg i bankverden, i Nordeuropa inden for den første halvdel af 2016.

“Hurtig vækst er vigtigt for os. Hele vores strategi er at bygge videre på det, men det går hånd i hånd med at skabe unikke kundeoplevelser. Vi tror, ​​det er den vigtigste faktor, set fra kundens synspunkt,” siger han.

Den danskbaserede neo-bank er bakket op af den skandinaviske venturefond Seed Capital, som er en af ​​Nordeuropas mest succesfulde venturefonde.

Skriv et svar