Arkiver

Nyheder

Singularity University åbner dansk afdeling

Iværksættere får nye muligheder for at følge den teknologiske udvikling, når den verdenskendte Silicon Valley baserede tænketank Singularity University åbner en dansk afdeling til december med base i København.

Singularity University er blandt verdens førende institutioner, der arbejder med eksponentiel teknologi og formidling af viden om, hvordan man fremtidssikrer både virksomheder og samfund ved at forstå teknologiens hastige udvikling.

”Vi er i teamet vanvittigt stolte over, at Singularity University nu også får et chapter i Danmark. Vi har i forvejen det største alumni i verden målt pr. indbygger, men salonerne kommer til at betyde, at langt flere får mulighed for at blive eksponeret for det eksponentielle paradigme og kan ultimativt føre til, at vores iværksættere og virksomheder bliver bedre klædt på til at navigere i fremtiden,” siger Laila Pawlak fra Dare2mansion, der er en del af teamet bag det danske chapter.

Formålet med den danske afdeling, der officielt hedder SingularityU Copenhagen Chapter, er, at gøre Singularity Universitys viden mere tilgængelig for en dansk målgruppe og dermed bidrage til, at også danske iværksættere og virksomheder kan bruge den nyeste viden og teknologi til at løse verdens største problemstillinger.

Gratis events og foredrag hver måned
SingularityU Copenhagen Chapter vil en gang om måneden invitere til saloner – gratis foredrag, debat og networking events med et tema, der hver gang tager udgangspunkt i relevante emner indenfor eller relateret til eksponentiel teknologi. Emnerne kan eksempelvis være kunstig intelligens, blockchain, virtual reality, eksponentielle organisationer eller robotters betydning for fremtidens arbejdsmarked.

”Vi har været i dialog med Singularity University længe og en af grundene til, at vi er blevet godkendt er helt sikkert, at de ved, at eksponentiel udvikling er på dagsordenen i Danmark. Vi fik blandt andet stor anerkendelse for uddannelsescampen Danske Ideer, som Industriens Fond finansierer, hvor 65 personer får en hel uges træning i eksponentiel teknologi, og én vinder 10 ugers ophold på Singularity University,” forklarer Laila Pawlak videre.

Første salon afholdes onsdag den 16. december fra kl. 15-18. Temaet bliver eksponentiel udvikling og disruption. Til eventet er det lykkedes at få to faculty fra Singularity University i Sillion Valley til at deltage – Strategic Relation Manager, Aaron Frank, og tidligere Special Agent og Disruption Specialist, David Roberts.

”Det er to virkelig seje talere, som kender Singularity University og eksponentiel udvikling bedre end de fleste, så det er et ret fedt, at de begge har valgt at komme til åbningen af det danske chapter,” lyder det afslutningsvis fra Laila Pawlak.

Deltagelse i salonen er gratis, og du kan tilmelde dig her.

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Skriv et svar