Arkiver

De små aktuelleNyhederSoftware

Julens ønsker bliver digitale i år

Julens ønsker bliver digitale i år. Over 120.000 har allerede oprettet sig som brugere af Post Danmarks nye app Ønskeskyen. 

Ønskeskyen er en digital ønskeliste, hvori man kan oprette ønskelister, som man kan dele med venner og familie. Man kan både skrive i appen, tage billeder, hvis man falder over noget interessant i en butik, eller man kan linke til en vare i en netbutik og ligge det ind i appen.

Over 120.000 danskere har allerede oprettet sig som bruger af appen, der blev lanceret af Post Danmark i 2014.

“Den store tilslutning viser, at vi med app’en har ramt et reelt behov. Ønskeskyen gør det let at huske, hvad man ønsker sig og giver et virkelig smart overblik for dem, man er på julegaver med,” siger kommunikationschef i Post Danmark Morten O. Nielsen.

Kendskabet til Ønskeskyen er blevet udbredt på tv og i de digitale medier henover efteråret, og i øjeblikket opretter cirka 2.000 sig som brugere dagligt. Tilsammen har de indtil videre gemt 700.000 ønsker, og tallet stiger.

“Vi er glade for, at så mange allerede har taget Ønskeskyen til sig, og nu sætter vi ekstra fokus på at synliggøre den digitale løsning, så folk kan få hjælp til det store julegavepuslespil. Jo lettere det er at gemme og dele ønsker, desto flere gaver køber man online, og det skaber flere pakker for Post Danmark at dele ud,” siger Morten O. Nielsen.

Ønskeskyen er gratis og kan bruges på smartphone, tablet og i desktopversion.

 

Skriv et svar