Arkiver

Coworking spacesNyheder

Rainmaking Loft udbyder freelance pladser i The Workshop

Rainmaking Loft udbyder freelance pladser i the workshop

Københavns største arbejdsfællesskab dedikeret til tech-startups, Rainmaking Loft, frigører nu et område af deres bygning på Holmen til freelance pladser.

Rainmaking Loft flyttede i foråret til nye lokaler ved Holmen med plads til 320 mennesker og blev helt fyldt i løbet af to måneder.

“Vi åbner dørene for grafiske designere, fotografer, tekstforfattere, filminstruktører, redaktører. lydproducenter og animatorer. Og andre dygtige folk der kan tilføre noget spændende. Folk der er seriøse omkring deres arbejde og ønsker at sidde sammen med ligesindede ildsjæle.”

Sådan skriver Rainmaking Loft på deres facebook side, hvor de annoncerer the workshop som åben fra februar 2016.

“Vi mener, at startups drager fordel af at have let adgang til den kreative industri.”

Rainmaking Loft er drevet af firmaet Rainmaking, som siden 2006 har specialiseret sig i udvikling af opstartsvirksomheder. Rainmaking Loft er åbnet i Danmark i foråret, men konceptet startede i London først og siden Berlin.

”I dag har vi omkring 200 personer siddende hvert af de steder. Og vi vil skabe synergi mellem de tre Lofts, – fx ved at man som lejer har fri adgang til alle stederne og ved at bringe VCs fra London til København for at møde vores beboere,” fortalte Martin Bjergegaard, der er serieiværksætter, forfatter og partner i Rainmaking, i forbindelse med åbningen af deres Københavnske kontorfælleskab for tech startups.

Se hele opslaget fra Rainmaking Loft her.

Skriv et svar